A petrecut o noapte de vis cu o văduvă, dar ce a urmat e incredibil

Povestea lui Jack a făcut înconjurul lumii. Bărbatul a mers într-o vacanță la schi împreună cu unul din prietenii săi din copilărie, Bob. Și-au pus bagajele în mașină și au pornit imediat la drum. Au ales să schieze într-o stațiune dintr-o țară nordică. După câteva ore de mers, cei doi s-au trezit în mijlocul unei furtuni de zăpadă. Nu au fost deloc echipați pentru condițiile meteo extreme, așa că au fost nevoiți să se întoarcă din drum.

S-au cazat la o fermă din apropiere. Au sunat la ușă și le-a deschis ușa o femeie extrem de frumoasă. Au fost stânjeniți de situație, iar după câteva momente au descoperit o poveste de viață impresionantă. „Am devenit văduvă recent”, a mărturisit femeia. „Mi-e teamă că vecinii mă vor privi cu alți ochi dacă vă las în casă. Sunteți doi străini”, s-a arătat stânjenită și femeia.

Cei doi prieteni i-au spus femeii să nu-și facă griji pentru că pot dormi în hambar. Mai mult, Jack a asigurat-o pe frumoasa văduvă că la prima oră a dimineții vor pleca. Femeii i s-a făcut milă de cei doi și i-a lăsat înăuntru. Până la urmă, ce avea să se întâmple? Era doar o noapte în care cei doi dormeau.

În acea noapte, Jack s-a iubit cu femeia care i-a găzduit. Totul s-a întâmplat dintr-odată. Flacăra pasiunii s-a aprins între cei doi. A doua zi, cei doi prieteni au plecat.

După 9 luni de zile, Jack a primit un plic în care era o scrisoare de la un avocat. A căzut în genunchi, în lacrimi. Nu-i venea să creadă ce a auzit. „Bob, o mai ții minte pe văduva aia frumoasă de la ferma la care am înnoptat în vacanță”, l-a întrebat Jack pe prietenul său. Acesta i-a răspuns afirmativ.

Jack l-a întrebat pe Bob dacă i-a zis femeii că îl cheamă ca pe el. Bob i-a spus că da, că s-a dat drept prietenul său: „Da, mi-e teamă că așa am făcut, i-am spus că sunt tu”. „Ei bine, în cazul ăsta, îţi mulţumesc! Am rămas fără cuvinte! Vezi tu, femeia a murit şi mi-a lăsat mie toată averea!”, i-a spus Jack. Bob a înlemnit.

loading...