Si-a batut sotia insarcinata cu o scandura, ca sa ii nasca copilul de ziua lui. Ce a urmat apoi este infiorator

Un barbat isi va petrece urmatorii 27 de ani in spatele gratiilor pentru ca a violat, agresat si terorizat 6 femei cu care a avut relatii amoroase de-a lungul vremii.Un barbat din Australia a fost condamnat la 27 de ani de inchisoare pentru ca a violat si torturat 6 femei in perioada 1988- 2014.

Desi in 1980 a fost condamnat la inchisoare pentru violenta domestica, el agresandu-si sotia de la vremea respectiva si copilul, a stat putin in spatele gratiilor.Odata eliberat, si-a reluat vechiile obiceiuri.Marturiile victimelor au fost asemanatoare. Batute cu bestialitate pentru ca nu terminau la timp treburile casnice, arse pe soba incinsa si fortate sa intretina relatii intime fara voia lor.

Una dintre cele mai socante marturii din timpul procesului este cea a unei dintre cele 6 femei cu care barbatul a avut un copil.Aceasta le-a spus judecatorilor ca barbatul a batut-o cumplit, insarcinata fiind, de ziua lui deoarece isi dorea ca bebelusul sa se nasca exact in acea zi.

El a luat o scandura de lemn cu care a inceput sa o loveasca pe femeie pentru a-i provoca nastere.Femeia a reusit sa scape cu greu din mainile barbatului si a ajuns la spital, hotarata sa nu se mai intoarca niciodata la el.

Dar acesta a ameninat-o si i-a spus ca nu isi va mai vedea niciodata copilul daca nu se va intoarce acasa.De frica, victima s-a intors, iar ce a urmat apoi a fost un adevarat iad. Usile si geamurile erau tot timpul zavorate, pentru ca aceasta sa nu mai poata fugi.

Copilul a fost invatat sa isi urasca si sa isi atace mama, iar pe masura ce a crescut atat barbatul cat si copilul o agresau pe femeie.La un moment dat, copilul i-a infipt acesteia o furculita in cap.Pe toata durata procesului, barbatul si-a sustinut nevinovatia si nu a recunoscut nicio acuzatie, relataeaza au.news.yahoo.com.

Mărțișoarele pentru ger, cu pălincă de 53 de grade, care fac senzație la Cluj: „Trec mai bine ca pâinea caldă” Uite cât costă unul:

Nici gerul nu poate pune frână creativițății românilor. Doi tineri din localitatea Poieni au mers la târgul de mărțișoare din Cluj cu podoabe cu… sticluțe de pălincă de peste 50 de grade. Ofertă specială pentru cei afectați de valul neobișnuit de frig care a pus stăpânire pe Europa la început de primăvară.

Târgul are loc chiar în centrul orașului în Piața Unirii. Acolo pot fi găsiți și tinerii care vând mărțișoarele împotriva frigului.

„Trec mai bine ca pâinea caldă, trec foarte, dar foarte bine. Păi uitați-vă ce temperaturi sunt. Noi le mai spune Amețișoare. E o pălincă bună, de prune, din livada proprie și are 53 de grade. Avem o mică livadă în Poieni și de acolo e toată producția”, a povestit Alin Hognoci, bijutier în viața de zi cu zi, pentru actualdecluj.ro.

De un astfel de „amețișor” ar fi avut nevoie, probabil, și mașina lui Alin. Bijutierul era să nu mai ajungă la târg în această dimineață. Și asta pentru că autoturismul a refuzat să mai pornească, din cauza gerului: „M-a lăsat bateria, ce să facem, noroc cu un prieten că a venit. Avea nevoie de amețișor, ce mai. Acum am deschis, era să nu mai ajung”.

„Amețișoarele” sunt însoțite de tradiționalul fir roșu cu alb, pot fi agățate în piept și, la nevoie,… băute. Alin oferă pe lângă mărțișoarele cu pălincă, și modele cu vin sau vișinată. Și are în plan, pentru anul viitor, și unele cu bere.

„M-am gândit împreună cu soţia să venim cu ceva mai original. Ea a văzut și comandat sticluţele şi le-am umplut ca într-o mică distilerie. Un astfel de mărţişor costă 10 lei”, a mai spus Alin.

sursa: digi24.ro

loading...