Prima partidă de AMOR a trimis-o direct la URGENŢE: „Primul meu gând a fost – am omorât-o!”

Un bărbat din Marea Britanie a fost nevoit să sune la numărul de urgenţe după ce un tub pentru rola de hârtie igienică i-a rămas blocat în fund. El nu se mai putea mişca şi a sunat de pe telefonul mobil.

Jen Gerakaris locuia în Long Island cu părinţii ei la momentul respectiv. El era virgin, ea nu. Pentru că Gregg nu făcea nicio mişcare, Jen s-a dezbrăcat în sutien şi chiloţi şi l-a așteptat pe acesta întinsă pe pat, potrivit HuffingtonPost.

Gregg a înţeles indiciul, dar cele 200 de kilograme ale sale au trimis-o pe Jen, care cântărea aproximativ 50 kilograme, direct cu capul prin perete, exact când lucrurile începeau să devină interesante.
„Reacția mea inițială a fost, „am ucis-o”, a declarat Casarona. Din fericire, el s-a înşelat – Jen Gerakaris nu era nici măcar inconştientă. El dus-o la spital, unde a fost diagnosticată cu o contuzie.

Toate acestea s-au întâmplat acum aproximativ opt ani, dar povestea lor a apărut abia recent în emisiunea „Sexul m-a trimis la urgenţe”, care va avea premiera pe 28 decembrie.

A sunat la numărul de URGENŢE pentru un MOTIV HALUCINANT. Ce obiect i-a rămas blocat în FUND unui bărbat

Un bărbat din Marea Britanie a fost nevoit să sune la numărul de urgenţe după ce un tub pentru rola de hârtie igienică i-a rămas blocat în fund. El nu se mai putea mişca şi a sunat de pe telefonul mobil.

Un bărbat din Newport a fost „salvat” de pompieri după ce un tub pentru rola de hârtie igienică i-a rămas blocat în fund. El a avut nevoie de asistenţă medicală la faţa locului din partea echipajului de pe ambulanţă.

Bărbatul a fost „sfătuit” de pompieri cum să evite astfel de situaţii pe viitor, potrivit The Mirror.

Departamentul de pompieri din South Wales a salvat şi eliberat 864 de persoane în trei ani, dintre care 26 rămăseseră blocate în cătuşe cu scop erotic.
“Avem de a face destul de des cu situaţii neobişnuite. Cineva îţi va spune o poveste şi nu poţi decât să te gândeşti „Nimic nu poate depăşi asta”. Ca să fiu sincer, dacă m-aş trezi într-una dintre aceste situaţii, ultimul lucru pe care mi l-aş dori ar fi un întreg echipaj de pompieri care să vină să mă vadă!”, a declarat unul dintre pompierii care a participat la misiune.

loading...