Jean Paler, de urgență la spital

Actorul Jean Paler a ajuns de urgență la spital. Se pare că starea de sănătate a artistului este fragilă.

Paler va sta spitalizat timp de o săptămână deoarece medicii trebuie să îi facă mai multe analize și este nevoit să urmeze un tratament sub strictă supraveghere medicală.

Paler a fost internat de urgență la Spitalul din Ploiești la Secția Cardiologie, notează spynews.ro.

Jean Paler trebuia să fie prezent acum o zi la un spectacol, însă problemele medicale l-au împiedicat să îi bucure pe spectatori.

CITEȘTE ȘI: Giani Kirita, dat afara?! Ce lovitura pentru sportiv! L-a scos din sarite si a facut…

Artistul vorbește greu și are probleme de respirație, spun jurnaliștii de la SpyNews.

Jean Paler a mai trecut printr-un episod critic și acum 4 ani

„Momentul critic a trecut. Singurul fapt mai îngrijorător este că a trecut cu o medicaţie ma i specială, dar în 7 zile eu spun că va fi foarte bine. Din punct de vedere cardiologic este mult mai bine.

Nu a fost operat la inimă, ci i-au fost implantate nişte standuri. Interzis cu desăvârşire nu este nimic. Este bine să nu se facă abuzuri din punct de vedere alimentar şi i-ar fi recomandat să-şi schimbe puţin stilul de viaţă”, a spus doamna doctor Bobescu de la Spitalul Judeţean Braşov la Antena Stars acum 4 ani.

„Am răcit pur şi simplu. Am jucat într-un spectacol în aer liber şi am făcut pneumonie. Nu am prea respectat sfatul medicilor. În viaţa de artist, nu prea ai cum să respecţi un mod de viaţă normal.

Nu am avut mese regulate, un program de somn. Nu-mi mai aduc aminte când am fost ultima dată fericit. Sunt foarte, foarte obosit şi mi-e greu să vorbesc. Acum, de câteva zile, de când sunt aici, mă simt nu singur, ci foarte singur.

Însăşi toamna mă deprimă. legat de spectacole este foarte adevărat că sunt mai puţine.

Acum, în momentul ăsta nu am nicio teamă şi singura dorinţă este să mă pun pe picioare şi să mă întorc la spectacole, la spectatorii mei. Spectatorii mei sunt viaţa mea”, a declarat atunci marele actor.

loading...