Mesajul unei mamici catre ministrul Educatiei: „Sa-ti explic: de luni merge cu o coala A4 la el. Asta pentru ca tu nu…” Nimic nu-i poate sta in cale acestei mamici! Ce a facut Nicoleta pentru fiul ei

Nicoleta Nidelea si-a exprimat pe o retea sociala nemultumirea fata de ministrul Educatiei si de institutia pe care o conduce, nemultumita de greutatea pe care fiul ei trebuie sa o duca in spate in fiecare zi.

Elev in clasa I, fiul Nicoletei este nevoit sa care in fiecare zi un ghiozdan de 4 kilograme.

„#IANU GENUNCHE , ghiozdanul lui Pralea al meu de i zice Ianu are 4 kg,adica 25% din cat cantareste el si e doar clasa I.Sa ti explic: de luni merge cu o coala A 4 la el.Atat. Asta pentru ca tu nu vii cu geanta de 25 de kg la minister si nici tembelicus ember care au decis asemenea ineptii.

Daca ai alta opinie, draga Genunche, iti zic ca mi a zis ca l doare spatele,pentru mine asta echivaleaza cu „jumatate din Univers e muci si pulbere”.

Vezi tu, Pralea asta al meu e os domnesc,nu zic ca stie mai multa gramatica decat tine si nici geometria nu i e straina, dar pentru el am mutat muntii sa l salvez , gen Himalaya, ca Anzii sunt soft,adica e singurul vindecat din Romania cu boala lui si nici in lume situatia nu i prea vesela. Daca vrei o combinatie perfecta de leoaica-tigroaica-scorpie-anaconda, indrazneste sa zici ceva! Vezi ca fac urat la dezacorduri”, a scris mama revoltata, pe Facebook.

In urma postarii care a devenit virala pe internet, a aparut si o reactie din partea Inspectoratului Scolar Bucuresti.

„Mentionam faptul ca, in zilele imediat urmatoare, inspectorii scolari vor face verificarile de rigoare care sa certifice adevarul celor exprimate de doamna Nicoleta Vaia si, dupa caz, vor initia toate demersurile necesare pe langa autoritarile locale, astfel incat sa fie asigurate conditiile optime de scolarizare pentru elevii din Municipiul Bucuresti”, au declarat reprezentantii Inspectoratului Scolar Bucuresti.

Totodata, Nicoleta marturiseste ca demersul ei nu-l vizeaza doar pe baiatul sau, ci este pentru toti copii.

„PRECIZARI
Demersul meu este pentru TOTI COPIII. Mi as dori ca toti copiii sa aiba dulapioare. Nu vreau verificari revansarde, vreau verificari care sa constate ca nu sunt,unde nu sunt si sa le puna acolo!

Mi as dori ca toti copiii sa fie luati de mana sau in brate si mangaiati la scoala de cadrele didactice, asa cum e Ianu. Demersul meu este pentru o Romanie scoasa din captivitatea lui ” pe vremea mea”!”, se arata in postarea mamicii.

Sursa: bzi.ro

loading...