FEMEIA ASTA și-a CUMPĂRAT o SCLAVĂ pe care a ȚINUT-O în casa ei timp de 2 ANI, dar POLIȚIȘTII au fost ÎNGROZIȚI de ce a putut să BAGE ÎN EA în tot acest timp. Uite ce a putut să O OBLIGE să FACĂ

O femeie din Florida are mari probleme după ce a cumpărat o sclavă și a transportat-o din Mexic, pentru ca apoi să o păstreze timp de doi ani întregi!

Esthela Clarck are 47 de ani și a plătit 3.000 de dolari pentru ca o femeie-sclavă de 22 de ani să-i fie transportată în SUA. Din păcate a reușit să o țină pe aceasta încuiată în casa ei timp de 2 ani, i-a interzis spunându-i că e un cartier periculos și că va fi ucisă dacă va merge afară.

Conform Mail Online, femeia aceasta deranjată a încercat să o insemineze artificial cu o seringă pe cea pe care o considera sclava sa, raportul poliției arată că acest lucru se petrecea chiar și de 3-4 ori pe zi! Dar când a înțeles că ,,sclava” nu va rămâne însărcinată, a fost furioasă și a început să o abuzeze fizic și mental pe femeie, forțând-o să facă tot felul de munci pentru care îi dădea toți banii câștigați stăpânei sale.

Poliția explică, însă, faptul că cel mai cumplit lucru era acela că o obliga să aibă relații intime cu străini, pentru bani pe care îi lua tot ea.

După ce a fost prinsă a fost amendată cu 250.000 de dolari și va petrece 20 de ani în pușcărie.

loading...