A intrat peste sotul ei la dus fara ca el sa se astepte, dar cand s-a uitat la corpul lui a inceput sa planga si a decis sa divorteze, desi erau casatoriti de 11 ani! Ce ii ascunsese barbatul atata vreme

Un mariaj de lunga durata se bazeaza pe incredere reciproca intre parteneri. Insa cand aceasta dispare, totul se naruie.

Este si cazul unui cuplu din Statele Unite. Cei doi erau casatoriti de 11 ani si totul parea sa mearga bine intre ei. Pana intr-o zi, cand Melanie a observat ceva ciudat la sotul ei, care tocmai iesise de la dus.

Uitandu-se la corpul lui, a observat ca acesta avea mai multe semne pe piele. Ulterior si-a dat seama ca erau muscaturi, asa ca a inceput sa il ia la intrebari.

In cele din urma barbatul a fost nevoit sa recunoasca faptul ca o insela de ceva vreme cu o alta femeie. Distrusa, Melanie nu a avut alta optiune decat sa ii ceara divortul.

O poveste de viață asemanatoare: „M-a înșelat cu cea mai bună prietenă“

Câtă suferință poate să îndure o inimă rănită? Oricine a trecut măcar odată peste o dezamăgire în dragoste, însă în cazul meu trădarea a venit de la persoana de la care mă așteptam cel mai puțin, cea pe care o consideram cea mai bună prietenă…

Pe Camelia aproape că o știu de o viață deoarece ne-am născut la doar câteva zile distanță,iar destinul a făcut să fim colege de clasă încă de la școala primară. Am urmat același liceu și am pășit împreună pe străzile Capitalei pentru a ne face un rost în viață. Pe umărul ei am plâns atunci când am avut prima deziluzie în dragoste,i-am povestit emoțiile primului sărut și tot ea era prima persoană la care apelam atunci când aveam nevoie de un sfat. Poate din acest motiv mi-a fost greu să accept că a fost capabilă să mă trădeze.

Dragoste la prima vedere

Nu am avut o viață amoroasă foarte agitată în timpul facultății,iar după ce am absolvit m-am angajat la o firmă. Apoi l-am cunoscut pe Andrei,cel pe care-l credeam alesul inimii mele pentru toată viața. Mergeam cu același autobuz la locul de muncă,numai că el cobora cu două stații înaintea mea. Și acum țin minte cum arăta când l-am văzut prima oară. Înalt,îmbrăcat elegant și cu ochii albaști pătrunzători,era un bărbat care nu trecea neobservat,iar inima mea a început să bată din ce în ce mai repede. Ne-am întâlnit de multe ori dimineața în următoarele săptămâni,dar nu am avut niciodată curajul să-i vorbesc. Cel care a fost primul pas a fost el,când mi-a oferit locul într-o zi. Am intrat în vorbă și de atunci în fiecare zi de abia așteptam să mă întâlnesc cu el.

Prima întâlnire,primele semne de întrebare

Când mi-a cerut să ne întâlnim la o cafea simțeam că o să plutesc de fericire. Bineînțeles că i-am povestit Cameliei despre el și ea m-a încurajat să-mi urmez sentimentele. Relația cu Andrei a evoluat repede și eram convinsă că el este sufletul meu pereche. M-am gândit că ar fi drăguț să-i fac cunoștință celei mai bune prietene cu Andrei,așa că am propus să ieșim toți trei la un film. Mi s-a părut mie că a fost foarte entuziasmată Camelia la vederea lui iubitului meu și că a fost mai prietenoasă decât în mod normal,dar mi-am zis e totul în imaginația mea. Andrei s-a purtat ca un cavaler cu noi și ne-a invitat după film la masă. Am stat de vorbă ca niște prieteni vechi,care se reîntâlnesc după o lungă perioadă de timp. După ce am ajuns acasă,Camelia m-a sunat și mi-a spus că sunt foarte norocoasă că am întâlnit un bărbat ca el.

După jumătate de an de relație,Andrei mi-a propus să mă mut la el,însă când i-am povestit Cameliei despre intenția mea,reacția ei a fost neașteptată. Mi-a spus că mă grăbesc și că ar trebui să-l cunosc mai bine înainte să fac acest pas. Deși m-a pus la început pe gânduri sfatul ei,aveam încredere în sentimentele mele și am decis să fac asta. Între timp,Andrei a renunțat la serviciu și a început să lucreze pe cont propriu. Cam în aceeași perioadă prietenia mea cu Camelia s-a schimbat. Îmi răspundea tot mai rar la telefon și nici nu mai ieșeam atât de des în oraș. Am presupus că era din cauza programului încărcat și nu am insistat să-i cer explicații. Cât de mult regret acum că nu am încercat să aflu care era motivul acestei schimbări! Cu Andrei mă înțelegeam bine,bineînțeles aveam și noi micile noastre certuri,cele mai multe legate de acomodarea în noua casă sau de activitățile pe care urma să le avem la sfârșit de săptămână,însă nimic nu prevestea ce urma să descopăr.

I-am surprins chiar la mine acasă

Într-o zi m-am simțit rău la muncă,iar șefa mi-a zis că e mai bine să mă duc acasă să mă odihnesc. L-am sunat pe Andrei să-l rog să vină după mine,dar nu mi-a răspuns la telefon,așa că am luat un taxi. Când am intrat în casă,am simțit că a căzut cerul pe mine. Camelia și Andrei erau împreună,într-o ipostază care nu mai avea nevoie de explicații. În timp ce Andrei își căuta tot felul de scuze,spunând că a fost doar o rătăcire de moment,Camelia l-a contrazis și mi-a mărturisit că povestea lor dura deja de câteva luni,însă nu au știut cum să-mi spună fără să mă rănească. Nu am vrut să mai aud nimic! Mi-am strâns câteva lucruri într-o geantă și am plecat fără să mă uit în urmă. Ce puteam să mai spun? Cuvintele nu-și mai aveau rostul și nici părerile de rău! Fusesem trădată de cei în care avusesem cea mai multă încredere. Am rupt orice legătură cu ei.

loading...