Femeia a ajuns la spital urlând, am ceva în mine! Când s-au uitat la organul ei intim medicii s-au închinat văzând ce băgase în ea! „Dumnezeule, cum ați făcut asta?!” Ce au scos din femeie e șocant: „Sunt prea multe!”

În America a fost dată publicității o listă a bazei de date din camerele de urgență ale spitalelor, subiectul acestei liste este unul puțin mai delicat…

Care sunt cele mai stranii obiecte care au fost găsite în organele intime ale femeilor și bărbaților? Pregătiți-vă să râdeți în hohote, eu așa am făcut!

Medicii au găsit în organul intim feminin următoarele obiecte, de-a lungul timpului (cazuri ciudate rămase în istorie): săpun aromatic, capac de deodorant, capac de sticlă, căști, prosop, un telefon alături de bani (se pare că femeia întreținea relații intime cu iubitul atunci când acesta i-a inserat în vagin telefonul și banii, potrivit Dailymail), o lumânare, o acadea, bile de piatră, 15 la număr, doar 14 au fost scoase, baghetă magică de jucărie, un reflector de bicicletă, o minge, un burete (pacientul era la menstruație și și-a inserat un burete anticontraceptiv în vagin pentru a putea înota), chei de cătușe, o armă încărcată (găsită de poliție într-o femeie arestată), săculeți de substanțe interzise, un rolex.

Acum iată ce au găsit medicii și în organul intim masculin, care nu a fost nici el scutit de momentele sale penibile memorabile, de-a lungul istorie: o șurubelniță mică, o jucărie ascuțită, o lingură de plastic, o piesă de domino, o bucată de plastic dintr-o sticlă de șampon, o agrafă de birou, cablu, o furculiță, un inel de logodnă, șuruburi.

TE POATE INTERESA SI: 16 obiecte uitate in corpul pacientului, dupa operatie

Un chirurg din SUA a realizat un adevarat record negativ. El a uitat in corpul unui pacient nu mai putin de 16 obiecte, dupa ce l-a supus pe acesta unei operatii.

Interventia chirurgicala asupra lui Dirk Scroeder a avut loc in 2009. El a fost supus unei operatii pentru cancer la prostata, scrie inquisitr.com.

Operatia propriu-zisa a decurs bine, cu exceptia obiectelor lasate in pacient. Printre ele se gasea un ac de seringa, o rola de bandaj, tampoane si o bucata dintr-o masca folosita de chirurg. Descoperirea a fost facuta dupa cateva luni de la operatie.

Pacientul a chemat o asistenta la domiciliu pentru ca simtea dureri in zona respectiva. Ea a vazut imediat un tampon care incepuse sa iasa prin locul unde fusese facuta operatia. El a mai fost supus la inca doua operatii pentru a i se indeparta aceste obiecte.

Din pacate, el a murit anul trecut, iar familia sa cere 120.000 de dolari despagubiri din partea spitalului. Nu s-a facut inca public numele spitalului, dar reprezentantii institutiei neaga totul, afirmand ca obiectele „au intrat” in corpul pacientului dupa operatie.

loading...