O mama si-a drogat si ras in cap fata pentru ca oamenii sa creada ca este bolnava de cancer

“Peste noapte, viata mi s-a schimbat drastic. Mama m-a facut sa port o masca chirugicala, spunandu-mi ca germenii altor oameni ma vor imbolnavi.”, a spus Hannah.

Tag-uri: fetita, cancer, falsificare,

De cand Theresa a fost o asistenta la domiciliu, ea i-a administrat fetei “un tratament”, dar Hannah se imbolnavea pe zi ce trece si suferea de dureri de cap frecvente si oboseala extrema.

“Intr-o zi m-am trezit cu un bandaj pe coloana vertebrala.”, a adaugat Hannah. Ea a zis ca mama ei i-ar fi zis ca “bandajul acoperea partea unde asistenta care se ocupa de ea, Beth, ii facea chimioterapie.”

“Beth venea regular de atunci, desi niciodata nu o vedeam. Ma trezeam cu bandaje pe care mi le-ar fi pus asa zisa asistenta.”, a spus Hannah.

Sursa: Viral Thread

Atunci a fost momentul in care Theresa a inceput sa ceara ajutor la biserica locala si la diferite comunitati. Ea a zis ca familia ei are nevoie de bani pentru a-si trata fiica de cancer. Toti s-au organizat si au strans fonduri pentru a o ajuta.

“Am urat atentia, dar mama era atat de recunoscatoare pentru fondurile primite. ‘Esti copilul meu de mlioane’, imi zicea, dar nu stiam ce inseama. Banii au inceput a curga in momentul in care cazul meu a fost publicat si in ziar.”, a explicat fata.


Sursa: Viral Thread

Biserica a donat 7000 de dolari din vanzarile de la brutarie, departamentul de pompieri i-au oferit Hannei un catelus. “O fetita intr-un scaun cu rotile, care a stat 9 ani sa stranga bani pentru tratamentul ei, mi-a donat mie toate fondurile ei.”, a adaugat Hannah.

Intr-un final, Theresa a fost prinsa. O profesoara de la scoala fetei si-a dat seama ca lucrurile nu stau chiar asa. Parul Hannei incepea sa creasca in ciuda experientei chimioterapeutice. Profesoara a devenit suspicioaa si a contactat protectia copilului.

Parintii Hannei si bunica acesteia au fost arestati. Dupa confruntare, Theresa a recunoscut ca a falsificat boala fetei si a fost trimisa la un spital pentru boli psihice. Femeia a sustinut ca are sindromul Munchausen. Aceasta boala mentala implica o persoana care doreste sa inventeze o boala pentru cineva pe care il are sub grija. Cu toate acestea, la proces, diagnosticul a fost respins, iar Theresa a fost condamnata la 6 ani de inchisoare.


Sursa: Viral Thread

Tatal fetei a sustinut ca el este inocent, dar a pledat vinovat pentru periclitarea sanatatii copilului si furt. Acest lucru nu inseamna ca a admis sa mearga mai departe cu planul Theresei.

14 ani mai tarziu, Hannah este studenta si recent s-a logodit cu iubirea vietii ei. Desi a trecut peste aceasta trauma din copilarie, inca este un eveniment care a marcat-o.

“Inca ma bantuie ce a facut mama cand eram copil si cred ca niciodata nu voi trece peste. Acum sunt la universitate, studiez stiintele sociale. Vreau sa ajut copiii din orfelinat, deoarece stiu cat de terifiant poate sa fie.”, a declarat Hannah.

loading...