A fost virgin până la 44 de ani dar de când au aflat ce ascunde bărbatul ,,acolo jos”, femeile îl asaltează cu tot felul de oferte erotice. Iată care e povestea lui

Mohammed Abad a întreținut pentru prima dată relații intime în anul 2016, la vârsta de 44 de ani, dintr-un motiv șocat: el își pierduse organul genital în copilările, în urma unui accident și abia în 2016 acesta i-a fost reconstruit.

Abad provine din orașul britanic Edinburgh și a rămas cu un handicap înfiorător încă din copilărie, după ce a fost implicat într-un accident de mașină.

Timp de zece ani a suferit fiindcă nu a putut avea o viață normală, el nu își putea găsi o parteneră, nu putea avea copii, dar, din fericire pentru el, știința a progresat iar problema lui a fost parțial rezolvată.

Bărbatul a fost nevoit să suporte mai multe operații iar medicii britanici au putut să îi implanteze un organ artificial de 20 de centimetri care este funcționabil la o simplă apăsare de buton, tot de o simplă apăsare de buton e nevoie pentru ca dispozitivul să revină la starea de repaos.

Operația s-a vindecat în martie 2016, iar atunci o escortă de lux i-a făcut propunerea ca ea să fie prima femeie din viața lui, bărbatul a fost, desigur, de acord.

Mai mult, el a mai mărturisit că este asaltat de tot felul de oferte din partea femeilor care vor să îi testeze noul implant. Totodată el o așteaptă pe aceea care va accepta să îi fie soție, deși a declarat: ,,Sper să se rezolve problema curând, cu ajutorul unei căsătorii aranjate de părinții mei”.

PENISUL ARTIFICIAL, descoperirea care va SALVA BĂRBAȚII! Află CUM se CREȘTE!

În scurt timp, bărbații ar putea beneficia de organe genitale crescute în laborator. Specialiștii din domeniu spun că descoperirea va revoluționa lumea.

Astfel, orice bărbat care a suferit un accident sau prezintă o anomalie în zona genitală va putea apela la această procedură de transplantare a unui penis artificial pentru a obține șansa la o viață normală.

Procedura are la bază înlocuirea organului natural cu diferite proteze acoperite de piele preluată de pe brațul sau piciorul bărbatului. De asemenea, se vor putea introduce celule erectile, pentru ca pacientul să își recapete în totalitate organul genital. Deși este realizat în laborator, penisul artificial va arăta la fel ca unul natural.

Cercetătorii americani au dezvoltat o metodă de înlocuire a unui penis deteriorat sau bolnav cu unul dezvoltat în laborator, relatează site-ul Livescience.

Potrivit sursei citate, până în prezent testele au fost efectuate doar pe iepuri, însă proiectul oferă speranţe pentru tratamente revoluţionare care să vină în ajutorul nou-născuţilor sau bărbaţilor care suferă de disfuncţii ale organului genital. Organul va fi dezvoltat în laborator, într-o matriţă sub formă de penis, din celule prelevate din corpul pacientului.

„Obiectivul nostru este acela de a da o şansă pacienţilor cu defecte genitale din naştere, cu răni sau cancer de penis”, a declarat Anthony Atala, director al Institutului de Medicină Regenerativă din cadrul Wake Forest Baptist Medical Center, SUA.

loading...