Soția îndoliată a preotului era distrusă, îl plângea zi și noapte, dar apoi a primit o scrisoare de la el care a băgat-o în spital. Ce i-a scris nu și-a putut imagina niciodată! Când și-a dat seama ce citise a început să urle

Această poveste este despre două cupluri care nu s-au întâlnit niciodată, dar care nu știau că viețile lor se vor intersecta într-un mod foarte ciudat.

Primul cuplu este un preot și soția lui. Preotul tocmai se stinsese din viață, iar soția sa îi plângea dispariția timpurie de pe această lume.

Cel de-al doilea cuplu era format dintr-o femeie și soțul ei, cei doi plecau într-o frumoasă vacanță împreună. Dar fiindcă soția trebuia să plece prima dată în altă parte, în interes de serviciu, soțul plecase singur, urmând să o aștepte direct la destinația de vacanță, ajungând ceva mai devreme. Soția urma să vină și ea peste numai o zi.

Ce legătură au unii cu alții? Soțul, odată ajuns la hotel, a decis să-i trimită soției un e-mail rapid. Din păcate, în timp ce-i scria adresa de mail femeii, din neatenție a greșit o literă, iar micul bilet electronic a fost trimis soției preotului, bărbatul tocmai se stinsese cu o zi în urmă!

Când văduva îndoliată și-a verificat mailul, a aruncat o singură privire la monitor, a scos un țipăt scurt, și a căzut la pământ, leșinase! Auzind sunetele ciudate, familia sa a intrat în cameră pentru a vedea ce se întâmplase.

Atunci au aruncat și ei o privire la ecran și au văzut că scria asta:

,,Dragă Soție,

Tocmai m-am cazat. Totul e pregătit pentru sosirea ta, mâine.

P.S. E al naibii de cald aici.”

loading...