„Soția iubitului meu”. Citește asta, ți se poate întâmpla și ție!

De mulți ani, am fost iubita unui singur bărbat. Numele lui era Andrei, numele soției lui era Carla, iar eu sunt Ana. De fiecare dată când ne-am întâlnit, l-am rugat pe Andrei să-și lase soția în cele din urmă, era timpul să devin și eu o doamnă …

Andrei mi-a spus dintotdeauna că nu putea să o părăsească pentru că aveai doi copii împreună – o fiică de 7 ani și un băiat de 2 ani. Iar eu mereu îl întrebam dacă este încă îndrăgostit de soția lui. Răspunsurile lui erau aceleași: că de când copiii au venit pe lume, soția lui s-a îngrășat, nu mai avea grijă de ea, nu mai exista dragoste între ei, nu mai aveau relații intime aproape deloc, și era destul de obositor pentru el să trăiască în acel mediu.

Obosită de scuzele sale, m-am hotărât să fac ceva, așa că am devenit prietenă cu soția iubitului meu, am întâlnit-o la un Mall, i-am admirat copiii, am invitat-o ​​să savurăm o înghețată și am legat o prietenie… Lui Andrei nu i-a plăcut, dar nu putea să spună nimic, eram amanta lui… Ar fi fost groaznic dacă eu aș fi mărturisit totul în locul lui, dar lăsându-mă pe mine singură în asta, era mai convenabil pentru el…

Într-o seară, Carla m-a invitat la cină. Era ziua de naștere a fiului lor și a fost pentru prima oară când trebuia să pășesc în locuința iubitului eu. Eram anxioasă, curioasă, așa că am acceptat…

M-am dus acasă puțin mai devreme pentru a ajuta la pregătirile petrecerii surpriză. A fost cea mai dificilă situație cu care m-am întâlnit în viața mea, căci am realizat că iubitul meu era un mare mincinos. Da, Carla era grasă, dar am înțeles de ce.

Ea era nervoasă și am înțeles de ce, nu se ocupa de ea însăși (modul ei de îmbrăcare), dar am înțeles de ce, și probabil că am înțeles și de ce nu nu mai avea relații intime cu Andrei…

Carla lucra într-un birou ca secretară și se trezea în fiecare zi la 5 dimineața (eu mă trezesc la 9) pentru a pregăti copiii de școală, le face micul dejun, gustările preferate și pregătește prânzul pentru copii și Andrei. Termină cu lucrul la ora 7 seara. La ora aceea, eu sunt la spa sau la sala de gimnastică. Ea ajunge acasă, își face o baie, pregătește cina, iar casa este complet curată!

Dacă are ceva de lucrat acasă, întâi curăță perfect locuința, apoi își termină munca pentru birou, își îmbracă copiii de culcare și îi pune în pat, îi lasă pijamalele lui Andrei pe pat, și hainele pentru ziua următoare perfect călcate.

Săraca femeie nici nu mai mănâncă bine: lucrează, este o soție, o mamă, nu are haine la modă. Soțul și copiii ei sunt cei care se îmbracă mai cu stil. Mi-a spus: „Îți prezint casa mea, casa fericită pe care încerc să o construiesc…” Ea e fericită, cel nefericit este Andrei, care nu o ajută deloc.

Mi-am dat seama că nu voi lăsa viața pe care o am, că sunt capabilă să fiu doamnă dar că acela e un cuvânt mult prea mare pentru mine. Nu eram pregătită pentru asta, iar toată dragostea mea pentru Andrei a murit în acea noapte. Dragostea a murit pentru că am văzut că avea o soție completă, dar soția lui nu avea un soț complet, pe cineva care să o respecte, să o iubească, să o prețuiască… Sărmana Carla nu avea acest bărbat, iar din acest motiv, nici eu nu îl mai voiam.

Așa că, am decis să-l părăsesc și am decis să-mi schimb viața. Am căutat un singur bărbat, am devenit o iubită și 2 ani mai târziu, am devenit soție. Astăzi sunt ceva în genul Carlei… și mă rog lui Dumnezeu ca soțul meu să nu fie ca Andrei…

Am aflat că totul în viață vine cu un preț și asta a observat și Creatorul nostru, care spune: “Uneori trebuie să reacționăm și să ieșim din păcat, să ne pocăim, să cerem iertare și să ne găsim calea”.
În ziua de azi, e o idee destul de larg acceptată ca fiecare cuplu să vină cu propriile jurăminte personalizate pentru nuntă. Și de obicei, toată lumea se așteaptă să fie vorba despre niște fraze siropoase și pompoase, despre acceptare și dragostea reciprocă.

Ei bine, noi credem că este timpul să oprim acest lanț al slăbiciunilor și să fim mai realiști! E timpul să readucem onestitatea în jurăminte, iar mai jos, ți-am pregătit 14 exemple de jurăminte de căsătorie cu adevărat cinstite, pe care oricine ar putea să le promită viitorului soț sau viitoarei soții!

1. Promit să nu mă uit niciodată la următorul episod din serialul pe care-l vizionăm împreună fără tine, și apoi să stric deznodământul pentru tine.

2. Promit să schimb întotdeauna rola de hârtie de la toaletă atunci când e rândul meu.

3. Promit să mă gândesc de două ori înainte să las o cantitate mică de lapte în sticlă.

4. Promit că nu voi mai sta niciodată în spatele locului de condus atunci când tu ești la volan.

5. Promit să-mi fac propriii mei cartofi prăjiți în loc să ți-i mănânc pe ai tăi.

6. Promit că dacă văd că ți-a rămas ceva între dinți, îți spun.

7. Promit că nu te voi lovi niciodată cu întrebarea oribilă: „Fundul meu pare mare în rochia asta?”

8. Promit să nu mototolesc cearșafurile, și să nu mă rostogolesc în plapumă ca un burrito și să te las să îngheți de frig noaptea.

9. Promit că nu voi râde niciodată de alegerea ta de telefon mobil: ce dacă eu sunt Apple și tu Android?!

10. Promit să împart treburile casei cu tine.

11. Promit că nu mă voi supăra pe tine atunci când văd un câine drăguț și tu doar dai din umeri nepăsător.

12. Promit că îți voi spune cu blândețe dacă te îmbraci prost.

13. Promit să nu las niciodată firimituri în prăjitorul de pâine.

14. Promit să nu adorm în mijlocul filmului tău preferat.

Viața nu este perfectă și nici căsătoria nu este, dar cu aceste jurăminte atât de sincere, parcă ar putea deveni mai bună!

loading...