Și-a părăsit soția pentru o altă femeie, iar după 1 an, a descoperit adevărul!

Căsătoriile moderne au tendința de a se încheia cu un divorț la doar puțini ani de la data semnării contractului. Multe cupluri aleg să-și unească destinele doar pentru a se desparte mai târziu, realizând că au făcut o mare greșeală în alegerea partenerului. Deși nu ne putem explica de ce se întâmplă asta și de ce căsniciile nu mai au aceeași rezistență ca pe vremuri, ne putem gândi la câteva motive care reprezintă societatea din ziua de azi.

De pildă, agendele aglomerate ale ambilor partener, conflictele și grija banilor, stilul de viață aglomerat și stresul, toate acestea devin insuportabile pentru unii oameni, astfel încât aceștia aleg să-și abandoneze căsniciile.

Dar unul dintre motivele la care nu te-ai fi așteptat niciodată din cauza căruia îți poți pierde soțul nu este grija banilor sau a copiilor, ci schimbarea aspectului partenerului datorat de trecerea anilor…

În loc să-ți dai seama că cercurile întunecate de sub ochii soției și părul necoafat se datorează faptului că sunt epuizate și că nu mai au la fel de mult timp să acorde atenție aspectului lor fizic, mulți bărbați au tendința de a crede că femeile sunt de fapt „leneșe” sau că au „renunțat la a le mai păsa cum arată”, acum că s-au stabilit într-o căsnicie cu ei.

Aspectul fizic frumos se estompează odată cu trecerea anilor, iar mulți bărbați nu înțeleg care este adevărata cauză a frumuseții trecătoare. Un bărbat a învățat această lecție pe calea cea grea, atunci când și-a părăsit soția și mama copiilor săi pentru o femeie mult mai tânără și mai frumoasă!

La un an după ce s-a despărțit de soția sa, bărbatul a văzut-o întâmplător pe stradă, și atunci și-a dat seama instant de greșeala pe care a comis-o. Fosta lui soție era mai frumoasă și mai strălucitoare ca oricând, iar el a pierdut ceea ce ar fi putut fi dragostea vieții sale, din cauza unei frumuseți trecătoare a altei femei!

Nu a reușit să înțeleagă faptul că înfățișarea „neglijentă” a soției sale era rezultatul dedicării ei față de familia lor și fericirea copiilor lor. Acum, un alt bărbat are șansa de a-i face soția să zâmbească și să o respecte pentru comoara pe care o ascunde!

 

A înșelat-o pentru că era grasă, dar răzbunarea ei a fost cu vârf și îndesat!

Ziua în care Lisseth s-a căsătorit cu Jose a fost cea mai fericită zi din viața ei. Cu toate acestea, după câțiva ani de căsătorie, Jose s-a transformat din soțul iubitor în cel mai rău coșmar al ei. Totul a început din timpul sarcinii lui Lisseth cu fiica lor.

Tânăra mămică a început să ia în greutate. După naștere, a continuat să crească în greutat. În timpul și după sarcină, cuplul consuma o mulțime de mâncare nesănătoasă. Jose a fost suficient de norocos încât să nu pună nici un kilogram în plus, dar Lisseth le încasa din plin. Când a început să capete mai multe dimensiuni la rochie, Jose a început să o intimideze. El o numea în mod constant „grasă” pe Lisseth, lucru care i-a sfărâmat femeii respectul de sine. Într-o zi, a numit-o „elefant”.

„Încercam să îmi arăt afecțiunea în pat, dar el doar se întorcea pe partea cealaltă și se culca. Îi provocam repulsie și adormeam plângând din cauza asta”, a declarat ea pentru Daily Mail.

Fără afecțiunea soțului ei, ea a apelat la mai multe produse alimentare, ca premiu de consolare. Ceea ce soția nu știa în tot acest timp, era faptul că soțul ei avea o aventură cu o altă femeie. După ani de insulte, Lisseth a decis să facă o mare schimbare în viața ei.

„Jose nu-mi arăta nici un semn de afecțiune, iar produsele alimentare au devenit mai mult decât un prieten”, a mărturisit ea. „Cuvintele sale îmi făceau stomacul să se întoarcă pe dos, iar produsele alimentare au devenit singurele capabile să-mi ofere un moment de fericire. Mâncam în jur de 4000 de calorii pe zi.”

La scurt timp după aceea, ea a descoperit că soțul ei, odată dedicat, o înșelase în tot acest timp. „Am pus mâna pe telefonul său și m-am uitat prin mesaje. Am descoperit totul. M-am simțit dezgustată, dar ceva s-a schimbat în mine. Atunci când a venit acasă în acea seară, i-am spus ce am găsit. El nu a negat și mi-a spus că a fost vina mea, deoarece eram atât de grasă. Mi-a spus că voi fi întotdeauna urâtă. Am fost devastată, dar pe de altă parte, și determinată. Acest om rău nu-mi va mai face rău din nou.”

Atunci, Lisseth a intentat divorțul și a decis să se transforme complet.

Un medic i-a propus o intervenție chirurgicală, singura opțiune pe care ea o avea, dar nu a vrut să-i dea curs. În schimb, s-a încăpățânat să-și schimbe complet obiceiurile alimentare și stilul de viață. Greutatea a început să-i scadă. Își cumpăra haine din ce în ce mai mici.

Când Jose a venit să-și viziteze fiica într-o zi, a rămas șocat de aspectul lui Lisseth.

„În fiecare weekend, Jose se uita lung la mine și nu-i venea să creadă. Într-o zi de vineri, mi-a spus că arăt fierbinte. I-am închis ușa. Nu l-am mai lăsat înapoi în viața mea. Sunt un model pentru fiica mea, și i-am dovedit și lui cât a greșit.”

Acum, Jose recunoaște singur că a fost prea dur cu fosta lui soție. „Unul dintre motivele pentru care m-am despărțit de ea a fost că era grasă, a fost singurul lucru care m-a determinat să fiu cu o altă femeie. Regret ce am făcut”, a mărturisit Jose pentru Daily Mail.

loading...