Caz șocant! Un tânăr din Bacău a dezgropat o bătrână şi a întreținut relaţii sexuale cu trupul neînsuflețit. Iată ce pedeapsă a primit

Casa unui pensionar în vârstă de 82 de ani, din Bistriţa Năsăud, a fost incendiată, iar bătrânul a dispărut fără urmă! La doar câteva ore distanţă a dispărut şi Paul Toderaşc, tânăr de 23 de ani, originar din comuna Plopana, jud Bacău. Muncea la stâna unui vecin al bătrânului.

Este suspectat că l-ar fi ucis pe bătrân şi i-ar fi incendiat locuinţa. Martorii afirmă că Paul ar fi apărut la barul din localitate la scurt timp după incendiu cu mulți bani. De asemenea, bărbatul s-a lăudat în faţa unui adolescent că l-ar fi bătut pe bătrân şi l-ar fi jefuit, iar bancnotele aveau pe ele urme de sânge. Se pare însă că Paul Toderaşc, din jud. Bacau nu este la prima faptă odioasă. În urmă cu doi ani de zile a dezgropat cadavrul unei bătrâne şi a întreţinut relaţii sexuale cu acesta.

Instanţa l-a condamnat să facă muncă în folosul comunităţii la un cămin de bătrâni! „A fost cea mai mare ruşine pentru noi ca şi comună atunci când a profanat acel mormânt!”, povesteşte primarul din localitatea natală a bărbatului. În aceeaşi perioadă, bărbatul a spart şi cutia milei din biserică, de unde a sustras 15 lei.

Potrivit sătenilor, Paul Toderaşc avea grave probleme cu alcoolul, moştenite de la tatăl său care lucra tot ca cioban.

În ianuarie 2016 a fost trimis în judecată pentru furt calificat şi profanare de morminte, iar decizia autorităţilor a stârnit controverse, fiindcă Toderaşc a fost obligat să lucreze 80 de zile în folosul comunităţii.

Sursa: cancan.ro

loading...