Soția și-a prins soțul dezbrăcat, în parcarea mallului cu sora ei geamănă, ce le-a făcut ca să se răzbune, nu o să uite nimeni niciodată. Dar ce a aflat despre cei doi întrece orice limită: ,,Încă de când născusem, el…” Ce făcuse bărbatul și ce pedeapsă a primit sub ochii tuturor

Ce ați face dacă ați afla că partnerul de viață vă înșală? Această poveste s-a întâmplat în China și a fost povestită de Sina Weibo, echivalentul chinez al Twitter-ului. Nu pot fi 100% sigur că e adevărată, dar am vrut să o traduc fiindcă sunt mulți oameni care sunt sigur că se vor regăsi.

Ting Su are 29 de ani și bănuia că soțul ei o înșela de multă vreme, iar la final a decis să vrea să afle adevărul. A folosit o aplicație care i-a permis să-i găsească locația exactă a telefonului soțului, într-o parcare a unui mall.

Când a mers acolo, cele mai mari temeri ale sale au fost confirmate. Soțul ei, Cheng, era complet dezbrăcat și întreținea relații cu altă femeie. Dar lucrurile s-a înrăutățit când a văzut că femeia era chiar sora ei geamănă!

Evenimentele care contau sunt semnul că uneori mai există și dreptate în această lume. Ting Su a mers la mașină, și-a confruntat soțul și sora, amândoi erau dezbrăcați. Când a deschis ușa amândoi păreau șocați, și au sărit din mașină speriați, fără să se gândească. Au încercat să ajungă la scaunul din față, dar atunci Ting Su a observat că are o șansă.

Când amândoi erau afară din mașină, Ting Su a sărit pe scaunul din față, a încuiat toate ușile, iar soțul și sora ei au fost obligați să stea afară, bătând la geamuri, dezbrăcați. Dar Ting Su râdea și a plecat cu mașina din parcare.

Un martor a povestit reporterilor: ,,Bătea ca pentru viața lui în geamurile mașinii, dar ei nu i-a păsat, a condus în continuare.”

Acum Ting Su a depus actele pentru divorț, se pare că soțul ei o înșela cu sora geamănă încă de când femeia născuse gemene. Să sperăm că fiicele ei vor avea mai mult respect una pentru alta decât a avut sora ei pentru Ting Su.

loading...