7 cazuri nerezolvate ale disparițiilor din Triunghiul Bermudelor

Triunghiul Bermudelor, alias Triunghiul Diavolului este cel mai misterios punct de pe planetă. Un monstru invizibil de aici a luat multe vieți și nu a lăsat niciun semn al acestora.

Triunghiul Bermudelor se află în partea de vest a Oceanului Atlantic de Nord. Oamenii de știință și cercetătorii nu au nicio idee despre lucrul misterios care a făcut din el un loc atât de ciudat și fatal pe pământ.

Prima dată, Triunghiul Bermudelor a fost menționat într-un articol din revista Argosy de către scriitorul Vincent Gaddis în 1964. De atunci a devenit fenomenul foarte studiat și cel mai enigmatic de pe Pământ.

De-a lungul secolelor, un număr mare de nave și avioane au dispărut în mod misterios în regiunea Triunghiului Bermudelor. Triunghiul Bermudelor a creat o aură care este șocantă, palpitantă și secretă. A înghițit aproape tot ceea ce a trecut peste el.

1. Uss Cyclops

În martie 1981, o navă masivă cu aproximativ 309 de membri ai echipajului a pornit în regiunea Bermudei. Unul dintre membrii echipajului de pe navă a trimis un mesaj de informare cu privire la statutul fiecăruia pe navă și acesta a fost ultimul indiciu al prezenței lor. După aceea, nava cu toți membrii echipajului a dispărut.

Nava nu a mai fost găsită nici măcar după întreaga căutare a zonei. Nu au fost văzute rămășițe ale navei și nici un membru al echipajului. Întregul scenariu continuă să rămână o dispariție misterioasă nerezolvată pe care triunghiul Bermudelor l-a asistat vreodată.

2. Mary Celeste

Mary Celeste a fost o navă care a fost descoperită ca fiind pierdută și fără nici un semn al echipajului său în mare, la data de 4 decembrie 1872. Au existat butoaie de alcool transportate pe navă, precum și alte obiecte ale echipajului.

O mulțime de speculații suspectează atacurile piratate de pe navă. Unii chiar spun că echipajul și-a pierdut sănătatea datorită unor mâncăruri infectate pe care o aveau pe navă. Toate acestea sunt doar suspiciuni. Nu există nici o dovadă fermă a vreunuia dintre acestea. Este un mister până acum.

3. Ellen Austin

În 1881, nava a fost gata pentru New York și în corpul său s-a prăbușit pierzându-și echipajul. Dispariția lui Ellen Austin, reapariția și absența echipajului este povestea misterioasă. Este unul dintre numeroasele secrete ale zonei.

4. Zbor 19, 1945

Zborul 19 este unul dintre cele mai cunoscute incidente din triunghiul Bermudelor. Zborul 19 a fost numele dat a celor cinci bombardiere TBM Avenger Torpedo care au dispărut peste Triunghiul Bermudelor la 5 decembrie 1945.

Fără nici o urmă, toți cei 14 bărbați aflați în zbor au dispărut. Mai târziu, Martin Mariner a fost trimis cu o barcă cu 13 bărbați pentru a-i căuta, dar a dispărut și nu a mai fost găsit niciodată.

5. Carroll A. Deering

Carroll A. Deering a fost o navă comercială care a fost găsită în apropierea Cape Hatteras, Carolina de Nord în 1921. Echipajul său lipsea și credea că este victima Triunghiului Bermudelor.

Deering a fost una dintre cele mai scrise subiecte despre misterele maritime din istorie. Carroll A.

6. Witchcraft

22 decembrie 1967, o navă numită Witchcraft , după ce a navigat timp de câteva minute a lovit ceva, dar din fericire nu a existat niciun prejudiciu substanțial navei. După un timp, un apel a fost primit de la căpitan pentru ajutor. Gardianul de coastă a ajuns acolo în 20 de minute și nu a găsit nimic acolo.

Nu exista nicio urmă a navei. Cel mai șocant fapt a fost că nu putea fi detectată și că au fost disponibile multe dispozitive de salvare a vieții. Ce s-a întâmplat atunci? Nimeni nu știe.

7. Tudor Star Tiger

La 30 ianuarie 1948, avionul cu 25 de pasageri a plecat de la Santa Maria. Operatorul de radio a primit coordonatele aeronavei chiar înainte de a ajunge la regiunea Bermudei. Operatorul nu a reușit apoi să recâștige semnalele de zbor. Zborul nu a fost disponibil prin contact radio.

26 de avioane au fost puse în acțiune pentru a căuta avionul până la cinci zile, dar toate eforturile au fost lipsite de valoare. Tudor Star Tiger nu a mai fost găsită niciodată și a devenit una dintre poveștile misterioase ale Triunghiului Bermudelor.

sursa

loading...