Soțul a recunoscut că o înșela cu sora ei! Răspunsul soției te va lăsa cu gura căscată!

Unul dintre lucrurile care se termină urât cel mai des sunt despărțirile! Mai rău decât o despărțire este doar divorțul! Aici este un exemplu când soțul decide să-și părăsească soția pentru sora ei! El i-a o scrisoare care ar scoate din minți pe oricine. Ea i-a răspuns! Trebuie să citești scrisorile!

„Dragă soție,

Îți scriu această scrisoare să îți spun că te părăsesc pentru totdeauna! Ți-am fost un soț bun timp de 7 ani și nu mai am nimic de arătat. Ultimele două săptămâni au fost un iad. Șeful tău a sunat să-mi spună că tu ți-ai dat demisia astăzi, iar asta a fost ultima picătură. Săptămâna trecută, ai venit acasă și nici nu ai observat că m-am tuns, că am gătit cina ta preferată și chiar aveam o pereche nouă de boxeri de mătase.”

Puteți să îl credeți pe acest bărbat? Soția lui nu merită asta!

Dar nu a terminat.

„… Ai mâncat în 2 minute, apoi ai mers direct la somn după ce te-a uitat la telenovelele tale. Nu îmi mai spui că mă iubești, nu vrei să facem sex sau orice altceva care să ne conecteze ca soț și soție. Ori mă înșeli, ori nu mă mai iubești. Oricum ar fi, eu plec.

Fostul tău soț.

PS: Nu încerca să mă găsești. Mă mut cu sora ta în Virginia de Vest. Să ai o viață minunată!”

Dar, soția lui chiar avea o surpriză pentru el! A răspuns șocant scrisorii!

„Dragă fost soț,

Nimic nu mi-ar fi putut face ziua mai bună decât scrisoarea ta. E adevărat, am fost căsătoriți timp de 7 ani, deși un soț bun e departe de ce ai fost tu. Mă uit atât de mult la telenovele în speranța că acoperă țiuiturile tale. Păcat că nu a mers. Am observat că te-ai tuns, dar primul lucru care mi-a venit în minte a fost că arăți ca o fată. Cum mama mea m-a învățat că dacă nu am nimic drăguț de spus, mai bine nu spun nimic, nu am comentat. Iar când mi-ai gătit felul meu preferat de mâncare, probabil m-ai confundat cu sora mea, pentru că eu nu mai mănânc porc de 2 ani.”

Nu veți crede următoarele ei cuvinte!

Despre noii tăi boxerii… eticheta cu prețul de $49.99 era încă pe ei și speram că e doar o coincidență că sora mea mi-a cerut cu împrumut $50 în acea dimineață. După toate astea, încă te iubeam și credeam că putem să ne salvăm relația. Așa că atunci când am câștigat la loto 10 milioane de dolari, mi-am dat demisia și am cumpărat 2 bilete ca să mergem în Jamaica, dar când am ajuns acasă nu mai erai. Totul se întâmplă pentru un motiv, presupun. Sper să ai viața pe care ți-ai dorit-o mereu. Avocatul meu a spus că scrisoarea pe care mi-ai trimis-o mă asigură că nu vei primi nimic de la mine. Ai grijă de tine!

Semnat, fosta ta soție, putred de bogată și liberă!

PS: Nu știu dacă ți-am spus vreodată, dar sora mea Carla a fost născută drept Carl. Sper că nu e o problemă.”

loading...