Povestea femeii care a adoptat peste 1400 de copii abandonați pentru a le oferi șansa la o viață mai bună!

În ultimii 40 de ani, Sindhutai Sapkal și-a dedicat viața creșterii a peste 1400 de copii orfani din India. E supranumită ”Mama orfanilor” și le-a oferit dragoste și protecție copiilor abandonați.

Cu ajutorul fiicei ei și a primului copil pe care l-a adoptat, Sindhutai a crescut atâția copii, că familia ei e compusă din 282 de gineri, 49 de nurori și sute de nepoți. Ea se consideră a fi mama inclusiv a celor 172 de vaci.

După ce a crescut trei băieți și o fiică, Sindhutai a fost respinsă de soțul ei și de mama sa, iar durerea a făcut-o să se dedice orfanilor. A început astfel să aibă grijă de tot mai mulți copii.

A primit sute de premii și atunci când primește bani, îi donează orfelinatelor. Are și un orfelinat pentru animale. Unii dintre copiii care au trecut prin casa ei au ajuns oameni de succes și ea spune că fiecare dintre copii au fost sau sunt speciali pentru ea.

Sindhutai dă o lecție de viață și se simte norocasă că s-a ocupat de creșterea frumoasă a 1400 de copii.

Are cinci orfelinate: două pentru fete, două pentru băieți și unul pentru animale. Femeia se simte împlinită pentru că a reușit să ofere unor copii nefericiți șansa la o viață mai bună, la educație și la respect. Ea îi iubește pe toți necondiționat și se simte mulțumită dacă ei sunt la casele lor, având propriile familii și slujbe.

Din păcate, oamenii ca ea sunt foarte rar întâlniți, oameni care să se dedice copiilor cu probleme sau abandonați la naștere.

 

sursa

loading...