Cele mai emoționante 7 cereri în căsătorie. Toate fetele le invidiază pe aceste norocoase!

Cum faci ca un băiat să te ceară de soție? Știi deja că nu este suficient să fii incredibil de atrăgătoare și de pasională, asta îl va face, într-adevăr, să vrea să fie cu tine zi și noapte, dar nu și să te ceară de soție. Acum probabil că ți-am atras atenția, nu-i așa?

Este foarte simplu: bărbații se căsătoresc cu femei care îi fac mai buni. Totul începe atunci când observă că și casa, și mașina, le sunt mai curate. Dar motivul principal este unul altruist: toate astea îi fac să devină mai nobili și să vrea să aibă griji de fata cu care au o relație. Vor să știe unde este ea tot timpul, le pasă de mașina ei: dacă este curată și dacă are suficientă benzină. Dintr-o dată, detaliile pe care nici nu le observaseră până atunci devin foarte importante pentru ei. Începe să le pese de ceea ce simte partenera, nu doar de cum arată ea.

Probabil ești deja entuziasmată să auzi toate astea. Din păcate, femeile nu dețin niciun fel de control, trebuie să lase lucrurile să vină de la sine. Sigur nu este ceea ce îți doreai să auzi, dar ăsta este adevărul.

Dacă ai fost atât de norocoasă încât să găsești pe cineva care te iubește atât de mult încât să te ceară de soție, sperăm că este o persoană cu o imaginație foarte bogată și că modul în care te va întreba dacă vrei să fii soția lui va fi cel puțin la fel de impresionant și deosebit precum cele din lista de mai jos.

Cu o asemenea cerere în căsătorie, nu știu cum ar putea cineva să spună nu! Știi că este dragoste adevărată atunci când el se dă până peste cap să facă pentru tine ceva special. Dacă te iubește, atunci va petrece multe săptămâni și poate chiar luni în șir gândindu-se cum să creeze pentru tine un moment de neuitat.

Până când vei avea și tu parte de un asemenea moment rupt din basme, citește poveștile romantice de mai jos. Îți sugerăm să faci în așa fel încât să vadă și iubitul tău acest articol, pentru a avea de unde să se inspire. Subtil, bineînțeles!

1. Peștera magică a iubirii

Un bărbat s-a pus în genunchi în fața iubitei lui în cea mai mare peșteră din Vietnam și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui. Bineînțeles că ea a acceptat pe loc, cu atât mai mult cu cât aveau o relație de peste 6 ani. Punem pariu că a fost un moment cu adevărat memorabil din viața lui. Până la urmă, acea peșteră este un loc deosebit de romantic și frumos, chiar și o simplă vizită acolo ar fi greu de uitat, cu atât mai puțin o cerere în căsătorie.

2. O propunere pe scara ce duce spre Paradis

 

Mai este cineva de pe pământ atât de aventuros ca acest bărbat? El i-a spus iubitei cât de mult îi place să meargă împreună în aventuri și locuri deosebite. Pe când erau într-un vârf de multe, s-a pus pe neașteptate în genunchi și a scos cutiuța cu inelul de logodnă. Bineînțeles că ea a fost încântată de acest moment fantastic și a spus că nu și-ar dori nimic mai mult pe lume decât să fie alături de el până la sfârșitul vieții. Cât sunt de norocoși că s-au întâlnit!

3. O vizită la acvariu care nu va fi uitată prea curând

 

Nu auzi în fiecare zi că o fată a fost cerută în căsătorie în timpul unei vizite la un acvariu. Totuși, acest bărbat a vrut să își ceară iubita de soție într-un cadru exotic, înconjurați de ape și de creaturi marine. Rezultatul a fost deosebit, iar toți cei care se aflau acolo în acel moment s-au bucurat foarte mult pentru ei, au aplaudat și le-au urat casă de piatră.

4. Dragoste într-un loc uitat de lume

 

A durat nouă ore pentru ca îndrăgostiții din această fotografie să ajungă pe piscul din Trolltunga. însă drumul până acolo a meritat cu siguranță. La distanță de ei îi aștepta un prieten care era complicele băiatului. Când iubitul fetei i-a spus să se uite spre fotograf, pentru a ieși bine în poză, i-a strecurat pe deget inelul de logodnă.

5. O plimbare pe plajă foarte romantică 

 

Plimbările pe plajă invită întotdeauna la romantism, dar, de această dată, băiatul s-a întrecut pe sine și a desenat cele mai minunate flori pe nisip, lângă ele scriind și întrebarea „vrei să fii soția mea?” Imaginează-ți cum te-ai fi simțit în locul fetei și cât de frumoase sunt aceste desene în realitate.

6. Delfinul complice

 

Nu este corect! Delfinul a depus atât de mult efort și, totuși, fata l-a preferat pe băiat! Lăsând gluma la o parte, această cerere în căsătorie a fost inedită și foarte simpatică, băiatul reușind să convingă un delfin drăguț să îi fie complice pentru a o cere în căsătorie pe iubita lui într-un mod la fel de deosebi ca și legătura dintre ei.

7. O cerere în căsătorie… cu cântec 

 

Nu știm ce melodie a ales să îi cânte iubitei sale, însă, cu siguranță, a fost una care a emoționat-o până la lacrimi. Este evident că iubitul ei a depus foarte mult efort pentru ca toate detaliile să fie puse la punct: a presărat petale de trandafiri roșii și albe și a pus lumânări de jur împrejur. După ce ea a spus că acceptă să îi fie soție, îmi închipui că a lăsat vioara deoparte, a aprins lumânările și au avut parte de alte momente de neuitat.

loading...