A pierdut 370 de kilograme într-un singur an respectând acești 3 pași simpli! Oricine poate s-o facă!

370 de kilograme – un număr impresionant, mai ales dacă și tu vrei să slăbești. Chestia e că Andy nu a fost chiar un sedentar. În copilărie juca baseball, fotball american și baschetbal. Dar în clasa a cincea, a început să se îngrașe.

 

 

Andy era tachinat și batjocorit de ceilalți oameni, asta l-a făcutpe Andy să se refugieze în mâncare. ”Te superi din orice și mănânci ce prinzi, te simți vinovat că faci asta și mănânci iar”.  Chiar și la facultate, încerca să nu iasă în evidență.
Drumul spre succes a început pentru Andy în ianuarie 2015. A început să facă exerciții la sală o oră pe zi și doar bicicletă. A început să vadă imediat rezultatele muncii sale. A pierdut 20 de kg în prima lună.
Blocajul mental#1

Când a slăbit 60 de kilograme, Andy a avut primul blocaj mental: trebuia să progreseze sau urma să se îngrașe la loc. A lucrat cu antrenor personal, care i-a creat un regim potrivit pentru el.

Creierul lui găsea scuze pentru sedentarismul său, era foarte aproape să se oprească. Antrenorul personal i-a spus că, dacă renunță, să nu vină cu lacrimi în ochi la el. Apoi a început să alerge prin parc. Andy a îndepărtat toate scuzele și toate lucrurile care păreau că-l împiedică să ajungă acolo unde trebuie.

Cei 3 pași spre succes ai lui Andy

1. Informează-te

Dacă ieși la restaurant  cu prietenii sau familia, nu trebuie să te abții, ci doar să alegi ceea ce nu te îngrașă.

2. Fă asta cu un prieten
Multe lucruri sunt mai mișto în viață dacă le faci cu cineva. Mama lui Andy și-a schimbat regimul și a început să gătească lucruri sărace în calorii și să iasă cu el în parc la jogging. Ajută mult să ai pe cineva care să te ajute!
3. Încearcă și tu
You never truly know how you or your opinion of something will change until you try, so do exactly that. It may just make a difference.
“Go to the gym and begin changing the way you eat,” said Andy. “Seeing the results, that will keep you motivated.” Tot ce trebuie să faci e să nu te mai gândești și să pui în aplicare. Sfatul lui Andy e: ”Nu mai mâncă nimic din ceea ce îngrașă și fă mult sport!”
loading...