A cheltuit 35.000 dolari ca să arate ca o păpușă, dar rezultatul este ȘOCANT!

Ofelia Vanity are 31 de ani și este din Los Angeles. În adolescență, obișnuia să poarte haine negre în stilul goth și machiaje dramatice.

După ce a mai crescut, și-a dat seama că are nevoie de o schimbare dramatică de look.

“Mereu mi-au plăcut păpușile Barbie,” spune ea. “Când eram copil, primeam câte o păpușă de Crăciun și de ziua mea. Aveam cu zecile și mă jucam tot timpul cu ele.”

În 2009, și-a făcut primele injecții cu botox, pentru ca fața ei să devină inexpresivă, la fel ca cea a unei păpuși. Mulțumită de rezultat, și-a pus și silicon în buze, pentru a le avea la fel de pline ca cele ale păpusilor Barbie.
Deși ochii ei sunt mari de la natură, poartă lentile de contact speciale pentru a-și mări irisul de la 13,5 cm la 16,2 cm. Nu se îmbracă în fiecare zi ca o păpușă, dar din ținuta ei obișnuită face parte un corset care îi subțiază talia până la 56 cm, pentru a avea o siluetă tip clepsidră, la fel ca celebra păpușă.

După tot timpul și efortul depuse pentru această transformare, Ofelia va continua seria intervențiilor chirurgicale.

“Mi-ar plăcea foarte mult să îmi pun implanturi mamare și fesiere, dar trebuie să strâng bani pentru asta și să găsesc un medic bun”, afirmă tânăra. “Mi-ar plăcea și să îmi scot patru sau chiar șase coaste.”

“Când merg la petreceri sau evenimente, mă costumez complet. Sunt mereu oprită pe stradă”, spune ea. “De obicei, oamenii sunt prietenoși și vor să stea de vorbă cu mine sau să facem o poză împreună.”

Cu ajutorul prietenilor și a familiei, Ofelia și-a creat un cont pe un site de socializare și are deja peste 36.000 de admiratori.

loading...