6 povești de viață care ne-au inspirat în 2016! Ultima îți va face pielea de găină!

Poveștile de viață ne inspiră cel mai bine să facem fapte mărețe, iar cel mai bun exemplu de umanitate îl putem extrage chiar de la persoanele din jurul nostru. Poveștile de viață ale acestor oameni ne-au impresionat destul de mult, așadar, am decis să le împărtășim cu voi, pentru o doză mai mare de motivație și încredere în umanitate!

1. Un băiețel de clasa a opta a avut o inimă mare

Fiul lui Josette Duran, Dylan, i-a cerut într-o bună zi mamei sale să împacheteze un prânz în plus pentru a-l duce la școală – și nu pentru că îi era foame. Băiatul i-a mărturisit că lângă el stă un alt băiețel care mănâncă numai o tartă cu fructe în fiecare zi. Din acea zi, Dylan a mers la școală cu două pachete pentru prânz. Ulterior, Josette a aflat că mama băiețelului fusese concediată și nu-și mai putea permite să-i cumpere prânz.

2. O fată în vârstă de 9 ani a demonstrat că poți face orice îți pui în cap

Milla Bizzotto a fost finalistă la o cursă cu obstacole de 24 de ore pentru SUA Navy Seals. Provocarea a constat în a alerga 36 de mile, a înota un curs de 8 km și a înfrunta 25 de obstacole, de 6 ori fiecare. „A fost cea mai mare provocare a mea să o fac să se antreneze cât mai puțin”, a spus tatăl ei, Christian Bizzotto.

3. Modelul Iskra Lawrence ne-a arătat cât diferită este în viața reală față de pozele de pe Instagram

Ea militează pentru pozitivitatea în legătură cu corpul și abaterea de la editarea fotografiilor, așadar, și-a făcut 2 selfie-uri în aceeași zi pentru a demonstra cât de ușor îți poți falsifica mărimea coapselor în fotografii. Într-o fotografie, ea are coapse uriașe, pe când în a doua, este foarte slabă. „Fotografiile sunt totul despre a obține o lumină bună și a alege unghiul potrivit. Amintiți-vă întotdeauna că social media nu este viața reală și nu lăsa fotografia altcuiva să te facă să te simți nesigură pe tine.”

4. O profesoară a încetat să mai dea teme de făcut elevilor săi

Profesoara le-a trimis acasă o scrisoare părinților, prin care-i informa că elevii nu vor primi teme pe parcursul acestui an. „Tema lor va consta doar în a face munca pe care nu au terminat-o în timpul zilei de școală”, a susținut ea. Experimentul a fost făcut pentru a dovedi faptul că temele nu îmbunătățesc neapărat performanțele elevilor. În schimb, aceștia au avut libertatea de a face lucruri care au fost corelate cu succesul elevilor: servirea cinei în familie, cititul împreună, seri petrecute cu părinții.

5. Rachel Pedersen ne-a amintit că dragostea nu înseamnă un diamant scump

Rachel Pedersen a apărat inelul ei de logodnă împotriva criticilor care au spus că dimensiunea acestuia nu s-a potrivit cu succesul ei financiar, într-un post care a devenit viral și a rezonat cu multe femei. „Prietenii și familia mă întreabă adesea dacă am de gând să-l îmbunătățesc. La urma urmei, nu reprezintă nivelul de succes al mei. Dar stai un minut.. De când mărimea a devenit un indiciu al succesului? Pentru mine, inelul este mai mult de atât. Simbolizează un vârtej de vânt, o carte de povești, te „îmbolnăvește” de dragoste. Eu spun că toate diamantele din lume pălesc în fața dragostei pe care el mi-o poartă, chiar și acum, după ani de căsătorie”.

6. Un fiu și-a dus mama la bal din cel mai drăguț motiv

Trey Potter a luat-o pe mama lui, Melissa Roshan, la balul de la liceu pentru a-i oferi o experiență pe care a ratat-o. Ca mamă încă din adolescență, Melissa a trebuit să renunțe la școală și să facă bani pentru a-l putea crește pe Trey. „Văzându-i pe toți prietenii mei cum merg la balul de absolvire a fost greu… incredibil de dificil. Dar noaptea balului lui Trey a fost unul dintre cele mai importante momente din viața mea”, a mărturisit aceasta.

loading...