Cum să ajungi mai repede la ORGASM – Acestea sunt tehnicile simple pe care orice femeie le poate încerca..

Drumul spre orgasm nu este întotdeauna lin sau rapid! Multe femei se confruntă cu probleme în a atinge „marele O” şi ajung să se resemneze cu o viaţă sexuală monotonă. Dacă aveţi asemenea probleme, nu trebuie să va pierdeţi speranţa. Există o mulţime de tehnici şi accesorii care va pot ajuta să ajungeţi pe culmile plăcerii.

A avea orgasm ţine mai mult de a simţi decât de a vrea. Nu este o cursa contra cronometru! Cu cât te străduieşti mai mult să ajungi în acel punct, cu atât îţi blochezi emoţiile.

Cum să ai orgasm mai repede:

1. Învaţă ce te excită, exersând pe propriul corp. Masturbarea te poate ajuta să îţi găseşti zonele erogene şi astfel îţi va fi mai uşor să îţi înveţi partenerul să facă ce îţi place.

2. Potrivit studiilor, aproximativ 50% dintre cuplurile care folosesc lubrifianţi ajung mai repede la orgasm.

3. Doggy style sau poziţia căţeluşului, ajută la o mai bună stimulare a punctului G şi permite o penet rare mai adâncă, ceea ce face atingerea climaxului mai uşoară.

4. Îţi poţi stimula singură clitorisul şi punctul G, dacă îţi roteşti şoldurile în timpul actului sexual.

5. Încearcă să îţi controlezi respiraţia în timpul actului sexual. Respiră adânc şi blochează–ţi din minte orice factor extern care te-ar purta perturbă.

6. Pune-ţi iubitul să înceapă cu mişcări puternice şi rapide, pentru a-ți creşte nivelul de excitaţie. Apoi, puteţi să scădeţi ritmul, pentru a va bucură din plin de fiecare senzaţie.

7. Vizualizează ce se întâmplă cu clitorisul tău, în timp ce el te atinge.

8. Aşează–ţi o pernă sub fund. Partenerul trebuie să te penetreze în aşa fel încât osul pubian să–ţi stimuleze clitorisul la fiecare mişcare.