Și-a scuturat bebelușul de numai două luni atât de tare încât ochii au început să îi sângereze abundent, ce a făcut bărbatul imediat apoi ÎNTRECE ORICE LIMITĂ

Trupul neînsuflețit al lui Eden Robinson a fost găsit în dormitorul tatălui său, copilul sângera din ambii ochi, avea fața, pieptul și picioarele vinete. Mama copilului nu știa că bebelușul ei este abuzat. Easton Robinson, în vârstă de 39 de ani, își neagă faptele în fața curții din Nottingham.

Copilul de numai două luni a murit din cauza severelor răni pe creier după ce a fost scuturat puternic de tatăl său, trupul lui a fost găsit de paramedici. un vecin a declarat că a auzit un zgomot puternic din apartamentul cuplului și un sunet de frustrare la doar câteva minute înainte ca ambulanța să ajunsă.

La spital, doctorii au reușit să repornească inima copilului pentru 26 de minute înainte ca trupul micuțului să intre în colaps datorită rănilor severe. Se pare că bebelușul avea și oase rupte, precum și un întreg istoric de răni ale creierului.

Ancheta continuă pentru aflarea gradului în care faptele tatălui au contribuit la moartea atât de timpurie a propriului copil.

Sursa: Daily Mail

loading...