De ce sunt barbatii fascinati de sexul anal? Motivul este neasteptat

Putini barbati vor refuza o partida de sex anal daca iubita lor este dispusa. Insa multe femei considera acest lucru o perversitate si nu iau in considerare motivele care ii fac pe somni sa isi doreasca o asemenea experienta.

Sexul anal ii excita pe barbati tocmai datorita senzatiei de experimentare a unei placeri interzise, iar un canal ingust si paradoxal, lipsa stimularii (deoarece rectul nu face nimic), le dau posibilitatea acestora sa penetreze mai mult timp.

Insa ceea ce barbatii apreciaza cel mai mult este rezistenta sfincterului anal, care le da o senzatie de dominare si victorie. Femeile care au depasit sntimentul de rusine si vinovatie, apreciaza enorm sa le fie stimulata zona anala.

Dacă ai hotărât să experimentezi pentru prima oară sexul anal, trebuie să aplici următoarele sfaturi. Astfel, vei avea parte de o experienţă fără durere şi extrem de plăcută.

1. Renunta la preconceptii
Dacă te laşi pradă gândurilor că sexul anal nu este natural sau este foarte dureros, te vei simţi probabil mizerabil. pentru a avea o experienţă plăcută, trebuie să gândeşti pozitiv şi să renunţi la preconcepţii.

2. Folosește mult lubrifiant
Anusul tău nu este lubrifiat în mod natural, iar pentru a te bucura de sex anal fără durere trebuie să folosești din gel lubrifiant din plin. Dacă nu ești alergică, cel mai eficient este cel pe bază de silicon. Aplică lubrifiantul în cantitate mare mai ales pe penis/prezervativ, dar şi la nivel local, direct pe sfincterul tău.

3. Încearcă penetrarea progresivă
Aplică lubrifiantul în cantitate mare mai ales pe penis/prezervativ, dar şi la nivel local, direct pe sfincterul tău. Dacă nu ai mai experimentat până acum sexul anal, trebuie să începi cu o stimulare a sfincterului cu degetele.Odată ce începi să simţi plăcerea legată de stimularea anusului, partenerul poate introduce uşor un deget, apoi două, apoi trei, pentru a te pregăti.

Introducerea penisului se face cu multă grijă: mai întâi vârful penisului, cu mişcări delicate, apoi tot mai mult. La penetrarea totală reuşită se ajunge de obicei după minim câteva minute în care partenerul te penetrează încet.

4. Alege poziția potrivită
Cea mai comodă poziție de sex anal pentru începătoare este cea în care tu stai pe spate, cu o pernă sub fund, iar partenerul stă în genunchi, ţinându-ţi picioarele pe umeri. Dacă vrei să stai deasupra lui, ţine cont de înclinaţia penisului erect: dacă are înclinaţie în sus, către abdomenul partenerului, stai cu faţa către partener. Dacă penisul lui are înclinaţie în jos, stai cu spatele la el pentru cea mai comodă senzaţie.

5. Folosește și un lubrifiant mental
Dacă ai mai încercat sexul anal dar nu ai putut duce partida până la capăt, încearcă și un lubrifiant mental. Alcoolul are un efect relaxant ce te ajută şi mental, dar contribuie şi la relaxarea directă a muşchilor. Bea atât cât îţi trebuie ca să fii uşor relaxată, de exemplu un pahar de vin sau două beri, dar nu te îmbăta.