TATĂL a ajuns ACASĂ și a GĂSIT-O pe SOȚIE ținând în mână un CUȚIT DE BUCĂTĂRIE ÎNSÂNGERAT! Când și-a căutat FETIȚA a văzut-o pe JOS și a început SĂ PLÂNGĂ, e ȘOCANT ce-i făcuse ACEASTĂ MAMĂ FĂRĂ MILĂ micuței

 

Poliția a ajuns la locul crimei după ce vecinii unei mame care avea un copil în vârstă de 4 ani au auzit urlete din apartamentul familiei.

Cadavrul lui Nusayba Bharuchi, în vârstă de 4 ani, a fost găsit înjunghiat mortal în bucătărie, micuța avea inima și celelalte organe tăiate și împrăștiate prin tot apartamentul, pe când mama sa, Shayna, stătea lângă ea. Femeia de 35 de ani cânta versete din Coran în timp ce fetița ei zăcea lipsită de suflare lângă ea în casa lor din estul Londrei.

Când poliția a intrat în apartament, sonorul era dat la maxim, dar ceea ce se asculta era cartea sfântă a musulmanilor. Femeia mai are doi copii adolescenți (14 și 16 ani). Se pare că scena halucinantă a fost descoperită de către tatăl copilei care a ajuns acasă și și-a găsit partenera de viață ținând strâns în mână un cuțit de bucătărie.

Bărbatul a sunat la ambulanță, iar fata a fost declarată moartă la fața locului. Un vecin a mărturisit: ,,Nimeni nu o cunoștea foarte bine, dar copiii ei păreau foarte drăguți. Totuși, mă obișnuisem să mă trezesc în toiul nopții din cauza țipetelor ei, devenise ceva normal. Uneori urletele durau chiar și 10 minute”.

Familia locuise acolo de 4 ani, se crede că această crimă are legătură cu un ritual religios, conform Daily Mail.

loading...