Femeia asta avea BLOCATĂ în minte o MELODIE de atât de mult timp încât s-a dus la SPITAL pentru ca medicii să i-o SCOATĂ din cap…CUM E POSIBIL așa ceva vei vedea imediat. Eu am rămas fără cuvinte

Tuturor ni s-a întâmplat măcar odată în viață să fredonăm o linie melodică în gând fără să ne putem opri din a ne gândi la ea, devenind extrem de frustrant.

De obicei, asta nu ține mai mult de una două zile, însă femeia asta de 60 de ani din SUA le-a depășit pe toate. În timp ce stătea întinsă în pat într-o seară, liniștea i-a fost pe neașteptate stricată de un cântec necunoscut care s-a insinuat în psihicul ei ca un glonte.

Nimic wow până aici, nu? Problema este că acea melodie nu îi mai ieșea din cap deloc. Indiferent de ce făcea femeia pentru a nu se mai gândi la el, cântecul continua în mintea ei, se termina și apoi o lua de la capăt din nou, și din nou, și din nou… creierul ei executând aceeași tehnică de tortură la nesfârșit.

Această pauză mentală bizară a ținut așa pentru 3 săptămâni după care, cântecul s-a schimbat, dar, ca celălalt, i-a rămas în minte fără oprire. În acest punct, exasperată, s-a dus la spital unde medicii i-au administrat un drog anti criză și astfel femeia și-a revenit.

După care, doctorii i-au pus cele două melodii să cânte iară ca să vadă cum reacționează femeia. Se pare că aceasta nu recunoștea niciun vers și nici linia melodică, iar soțul ei care era lângă ea, a spus că sunt niște melodii cunoscute.

Acesta este un fenomen științific care se întâmplă, la nivelul acesta, foarte rar, creierul demonstrându-ne că are capacitatea să-și amintească perfect elemente ale vieții demult văzute, auzite, simțite.

loading...