Au auzit SUNETE STINSE de sub PĂMÂNT, așa că au săpat speriați. Au descoperit O FEMEIE ÎNGROPATĂ, era deja MOARTĂ, dar când au văzut ce PROTEJA CU BRAȚELE au înlemnit! Când au căutat în GEANTA de lângă ea au găsit ceva ÎNGROZITOR

După cutremurul din China, salvatorii au făcut o descoperire incredibilă în timp ce căutau supraviețuitori printre ruine.

În locul unde înainte de cutremur fusese o casă de locuit pe care forța cutremurului a transformat-o în câteva minute într-un munte de pământ și pietre, a fost găsit corpul neînsuflețit al unei femei. Tânăra fusese îngropată de viu într-o gaură imensă, strângând ceva la pieptul ei.

Deși femeia murise deja, ceva nu i-a lăsat pe salvatori să treacă mai departe și să abandoneze corpul neînsuflețit. În acel moment, liderul grupului s-a întors la corpul femeii și l-a verificat mai atent, l-a mișcat din loc, dar chiar în următoarea secundă au fost terifiați de stigătul colegului lor.

Afectați, salvatorii urmăreau fașele din brațele femeii. Era un copil, un nou născut, pe care ea a încercat să-l salveze de la moarte cu propriul ei corp, conform Perfect Media. Conform aceleiași surse, aceștia au mai găsit ceva: în geanta femeii salvatorii au găsit un telefon. În ultimele momente se pare că femeia a scris un mesaj copilului său. Citind mesajul salvatorii nu și-au putut stăpâni lacrimile. Pe ecranul telefonului licărea ultimul mesaj: „Dacă vei supraviețui, ține minte, te iubesc”.

Din păcate nimeni nu știe ce s-a întâmplat în cele din urmă cu copilul, sursele susțin informații contradictorii, așa că nu putem știi cu siguranță dacă a supraviețuit, unii spun că e imposibil. Totuși, această poveste rămâne pentru noi un fel de pildă despre dragostea și sacrificiul de care numai o mamă este capabilă.

Sursa: Perfect Media

loading...