Acesta este CU SIGURANŢĂ cel mai disperat bărbat de pe faţa pământului – iată de ce!

Aţi auzit de multe ori despre termenul “relaţie deschisă”, dar v-ţi gândit că asta înseamnă ca partenerii cad de comun acord să nu declare relaţia ca fiind exclusivă; ei îşi permit unul altuia să umble din floare-n floare, fără supărare şi gelozii inutile. Dar ceea ce a fost în stare acest bărbat să accepte din partea prietenei lui, întrece orice imaginaţie!

Adam Gillet (27 de ani), a fost de acord că iubita lui, Beatrice Gibbs (22 de ani), să întrețină relații intime cu alți bărbați pentru ca aceasta să nu îl părăsească.

Relația este” deschisă” doar în ceea ce o privește pe ea, pentru că Adam îi este în continuare loial lui Beatrice.

Femeia a mărturisit că aceasta era singura soluție pentru ca cei doi să nu se despartă, întrucât dacă nu ar fi lăsat-o să se vadă cu alți bărbați, ea l-ar fi înșelat oricum.

Beatrice și Adam sunt împreună de doi ani și au ajuns la controversatul acord după ce ea l-a amenințat că îl va lăsa pentru că nu se poate abține în preajma altor bărbați.

„Îl iubesc pe Adam, dar nu eram pregătită să mă stabilesc și să mă dedic unui singur bărbat. I-am spus că trebuie să mă despart de el, ca să nu fiu neloială. Nu voiam să-l rănesc, înșelându-l fără să știe”, a relatat ea.
Însă Adam nu a putut să accepte ca relația să ia sfârșit. „El a fost devastat și a sugerat să rămânem împreună, dar eu să mă pot culca cu alții, atât timp cât îi spun cu cine și când”, a mai povestit Beatrice.

„Este situația perfectă. Am un iubit pe care îl iubesc, dar mă pot distra cu alți bărbați când vreau eu”, susține ea.
Aranjamentul celor doi pare să funcționeze perfect, iar Beatrice spune că sunt fericiți așa. Chiar dacă susține că nu se simte vinovată pentru ceea ce face, a mărturisit că uneori lucrurile pot deveni ușor tensionate.

„În dimineața de după o noapte în care am fost plecată, când îl văd, mă simt uneori puțin rău, dar după ce ne îmbrățișăm și vorbim, revenim la normalitate în relația noastră obișnuită”, spune ea.
Iar declarațiile lui Beatrice sunt confirmate de Adam, care susține că este fericit de asemenea, chiar dacă el nu o poate înșela pe iubita lui.

„Îmi place mult Beatrice și nu am vrut să o pierd. Sunt fericit pentru ea că se simte bine. Am decis că asta este cea mai bună cale să ducem relația la un alt nivel, așa că am devenit obișnuit cu asta. Nu sunt tocmai interesat în a sta cu alte femei și știu că dacă aș face-o, Beatrice nu ar fi fericită în legătură cu asta”, a relatat el.

„Vreau să o păstrez în viața mea și dacă asta înseamnă să-i ofer libertate cu alți bărbați, atunci așa să fie. M-am simțit gelos la început, în special după prima dată. Încă simt puțină gelozie când vorbește despre ce a mai făcut, dar o păstrez înăuntru. Am învățat să mă descurc cu sentimentele mele”, a mai explicat Adam.

loading...