Infidelul

Intr-o seara Gogu si Gina se pregateau sa faca sex turbat si desfrinat cind deodata, Gina spuse oftind si mieunind ca o pisicutza:

– Gogule, inainte de asta am pofta de o tigara. Nu te duci sa-mi cumperi un pachet? Ca le-am terminat pe toate.

Gogu isi trase niste palme erectiei, se imbraca rapid in treningul de seara si iesi in strada. Chioscul de vis a vis era inchis. Intra la un bar si cu ocazia asta se aseza sa bea 3/4 beri. Linga el se aseza cu totul si cu totul intimplator o blonda mai mult sexy decit bruneta si cu niste tite mari si zimbitoare. Cum zimbesc titele? Cu gura pina la urechi. Din vorba in vorba si din gluma in gluma blonda il invita la ea acasa sa asculte niste muzica disco sau clasica. S-au futut bineinteles toata noaptea ca porcii. Pe pat pe podea pe masa pe sub masa pe fereastra deschisa in WC ( o fantezie erotica implinita, de fapt ar fi vrut in avion ) pe covor pe sub covor, in bucatarie, pe terasa, in debara, etc..etc..

A doua zi dimineata se scula Gogu cu degetul in curul blondei si-si aduse aminte ca a lasat o nevasta acasa pe care o ardea buza sa fumeze o tigara inainte de sex si nu dupa. Probabil ca o fi terminat tot coniacul daca tot le-a inversat. Blonda l-a intrebat ingrijorata ce o sa se faca si si-a exprimat parerile de rau fara ca sa le simta cu adevarat. I-a zis Gogu, don’t worry doar da-mi niste pudra de talc. I-a adus blonda pudra imediat mai ales ca si ea avea nevoie sa-si aline tot felul de opareli de la sex, Gogu fusese un latin transpirat. Se dadu Gogu cu talc pe miini, o mai lua o data pe blonda la genoflexiuni, o pupa dragastos si se intoarse acasa.

– Unde ai fost nenorocitule !!!!!! …il intrba Gina si sughita un pic. N-am dormit toata noaptea de grija se de furie.

-Draga mea, pai sa vezi, Am coborit din bloc, chioscul de vis a vis era inchis. Am intrat la bar si ce mi-a zis? Daca tot sint aici hai sa beau si eu o bere doua. Cind sa o termin pe prima si sa ma sterg cu limba pe sprincene de spuma aparu o blonda futere. Chiar futere ca m-a invitat la ea acasa si ne-am tras-o toata noaptea. Hehe…tie nu-ti place sa faci sex la WC, ei da. Am futut-o pe chiuveta, ah ce senzatie. Am dat drumul la apa fierbinte peste bucile ei si ..ah ce miscari. Asa toata noaptea. Iar acum m-am intors la tine. Ti-am spus adevarul curat.

– Daaaaaa? Ia arata-mi tu miinile. Gogu intinse miinile ca un elev catre diriginta cu o atitudine de pacatos infricosat.

– Derbedeul dracului ( tocmai il vazuse pe Boc la TV spunind asta) mincinos patologic ce esti iar ai jucat biliard toata noaptea cu betivii aia de prieteni ai tai. Treci la pat….Ah draga…ce horny ma faci cind esti nervoasa….mai incet….inceeeet….nu e nevoie sa ma legi …nu mai plec.

loading...

Lasă un răspuns