loading...

Semnele care anunta o despartire. Ultimul dintre ele este cel mai grav

Unele relatii pur si simplu nu sunt menite sa mearga, iar unele semne pe care nu le observi s-ar putea sa conduca la o despartire dureroasa.

 

semnele-care-anunta-o-despartire-ultimul-dintre-ele-trebuie-sa-te-alarmeze-cel-mai-tare-1024x683

 

Bula de fericire in care crezi ca esti s-ar putea sa se sparga precum bulele de sapun cand iti va spune ca nu mai vrea sa fie cu tine.

Trebuie sa fii tot timpul realista si sa tii dai seama ca cel de langa tine nu este cel potrivit, iar daca se poate, sa rezolvi ceva.

Unele lucruri sunt insa de neiertat si, daca iubitul tau face aceste lucruri, iesi din aceasta relatie toxica.

Semnele care anunta o despartire. Ultimul dintre ele trebuie sa te alarmeze cel mai tare

In primul rand, daca relatia voastra este ascunsa de toata lumea, s-ar putea ca ceva sa nu fie in regula. Nu este obligatoriu ca sa isi schimbe statusul de pe Facebook si sa spuna ca este intr-o relatie cu tine, insa daca nu i-ai cunoscut niciun prieten, nu i-ai cunoscut familia si evita sa faceti acest pas, atunci relatia nu este pentru tine.

i mare grija sa nu fii in aceasta situatie amanta, caci poate fi si mai grav.

Multi barbati sunt extrem de prietenosi cu femeile din grupul lor de prieteni, iar acest lucru nu este deloc un lucru sanatos. In cazul in care la petreceri ti se pare ca flirteaza cu ele, are glume de „interior”, pe care nu ti le impartaseste si tie, ar cam fi timpul sa te gandesti daca barbatul de langa tine are intentii serioase cu tine ori se joaca si umbla din floare in floare.

Nici un barbat care isi schimba parerea des si nu mai stii cum sa il tratezi nu este de viitor. Azi vrea sa plecati intr-o excursie, iar maine anuleaza totul si spune ca are cine stie ce problema nu este de bun augur.

Multi barbati incep sa isi compare iubitele cu fostele iubite, iar acest lucru nu este deloc un lucru bun. Daca iti mai marturiseste si faptul ca a inselat-o ori tu esti cea cu care a inselat-o, ar cam fi cazul sa iti faci griji.

Secretomania nu face casa buna cu o relatie. Nu este OK sa stea sa iti vorbeasca despre fosta iubita, dar nici sa nu iti spuna nimic despre viata lui de dinainte sa te cunoasca.

 

stiri-virale.com

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *