Avea 5 ani și suferea de o boală mortală, a avut o singură dorință înainte să moară

mary_-massey-634x381

 

Mary Massey suferea de fibroză cistică și de pneumonie cronică.

Doctorii au anunțat familia că fiica lor nu va mai trăi mult dar ei i-au împlinit cel mai mare vis pe care îl avea, cu numai 6 ore înainte să moară în brațele mamei sale. Cea mai mare dorință a fetei a fost să se căsătorească cu prietenul ei cel mai bun, Damien. Fetița suferise de pneumonie cronică și fibroză cistică întreaga ei viață și începuse să își plănuiască nunta încă de când avea 2 ani.

Atunci când li s-a spus că Mary nu va mai trăi mult, părinții ei au făcut rapid toate pregătirile pentru ca marele ei vis să se împlinească. Damien avea tot 5 ani iar ceremonia a fost finalizată cu inele marca Mickey și Minnie Mouse și o îmbrățișare.

Mary a fost îmbrăcată într-o rochie gri de prințesă și a purtat o diademă roz strălucitoare, Damien a purtat un costum, pentru ca apoi să se bucure amândoi de un tort cu figurine Disney.

La mai puțin de 6 ore de la această ceremonie emoționantă, Mary a murit în brațele mamei sale, fericită, dar fără dureri. Ea lasă în urmă o soră de nouă ani și un frate de 14 ani. Înmormântarea ei va avea loc mâine, 14 septembrie.

inele-nunta

loading...

Lasă un răspuns