v Visa să ajungă medic și să salveze oameni, dar acum are ea nevoie de ajutor! – stiri-virale.com
loading...

Visa să ajungă medic și să salveze oameni, dar acum are ea nevoie de ajutor!

O tânără de 21 de ani din Constanța visa să ajungă medic pentru a putea ajuta pe oamenii bolnavi, însă acum se luptă ea cu o boală necruțătoare, iar ultima sa speranță este o intervenție chirurgicală la o clinică din Turcia.

diana-popescu

Diana Popescu are 21 de ani și este studentă la Medicină. Un examen medical și un computer tomograf i-au dat universul peste cap. Cancerul s-a instalat în corpul ei și a învăluit-o.

„Ea este Diana Popescu, o tânără frumoasă, de 21 de ani, studentă la Medicină….Totul este minunat până aici, mai bine spus totul a fost minunat până ieri…”, a scris un apropiat al tinerei.

act-medical act-medical-diana-popescu

“Pentru că ieri, Diana a primit un diagnostic crunt, de ieri, Diana a primit o provocare prin care orice om, oricât de puternic ar fi, nu poate trece singur. De ieri este diagnosticată cu: Osteosarcom de coapasă dr. cu determinări secundare pulmonare și mamare……Și astfel un suflet care se pregătea să se lupte cu suferința de pe poziția de medic va trebui să o privească în față de pe poziția de pacient….Iar noi…noi trebuie și putem să-i fim alături…Pentru început are nevoie de investigații mai amănunțite pe care le poate face la o clinică din Turcia, Anadolu.Orice mic ajutor contează. Să-i fim alături Dianei.

Acesta este contul ei…..cu orice sumă, cât de mica, Diana poate fi mai aproape de posibilitatea de a face un tratament corespunzător. Nu uitați orice sumă și cu cât mai repede cu atât mai bine….”, au scris colegii tinerei pe Facebook. Ei au postat și un cont pentru cei care vor să îi ofere ajutor Dianei.

RAIFFEISEN BANK S.A.
CONT: RO08 RZBR 0000 0600 1900 4101 CURENT LEI , Diana Popescu

Articol relatat de :libertetea.ro

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *