v Semne ca face sex cu tine din obligatie – stiri-virale.com
loading...

Semne ca face sex cu tine din obligatie

Monotonia este cel mai mare cosmar al oricarei relatii. Cand aceasta se instaleaza, partenerii ajung sa faca dragoste din obligatie, pentru ca si-au pierdut orice imaginatie.

Se intampla ca de multe ori barbatii sa traga de femei atunci cand vor ca ceva frumos sa aiba loc in dormitor. Femeile pot disimula orgasmul si se pot preface foarte bine invocand tot felul de scuze cand nu vor sex, in schimb ce barbatii sunt ceva mai orgoliosi si nu isi refuza partenerele pentru ca asta ar echivala, in mintea lor, cu lipsa barbatiei.

download

Semne ca face sex cu tine din obligatie

1. Nu iti propune nimic

Ai observat ca doar tu iti doresti sa faci dragoste? Uita-te in timp si raspunde-ti la urmatoarea intrebare: De cate ori ai venit tu cu initiativa in dormitor si de cate ori a venit el?

2. Partida dureaza putin

Unui barbat caruia ii face placere sa faca sex cu iubita lui nu se gandeste ca totul sa se termine cat mai repede. Un barbat care nu face sex din obligatie tine la dorintele femeii de langa el. Daca preludiul lipseste din partidele voastre de amor, iar acestea au devenit tot mai scurte in ultima vreme (chiar insesizabile) este foarte probabil sa nu ii mai placa sexul cu tine.

3. Este nenatural cand iti face complimente

In timpul actului sexual, doi iubareti isi spun lucruri dragute. O femeie simte cand partenerul ei este sincer sau se preface.

Daca dintr-odata iti spune tot felul de lucruri frumoase pe care nu ti le-a spus inainte inseamna ca vrea sa iti arate ca te iubeste, dar ca a devenit plictisitor sa faca sex cu tine. Barbatii depun mai multe eforturi pentru a disimula pofta de sex fata de femei.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *