v S-a simtit jenata de pozele din ziua logodnei si a luat o decizie. Ce a facut aceasta tanara pana in ziua nuntii – stiri-virale.com
loading...

S-a simtit jenata de pozele din ziua logodnei si a luat o decizie. Ce a facut aceasta tanara pana in ziua nuntii

Haley Smith este o tanara in varsta de 24 de ani din Amarillo, Texas, care si-a dorit foarte mult sa arate bine in ziua nuntii si a avut ambitia necesara pentru a incepe aceasta pregatire cu 15 luni inainte de marele eveniment.

s-a-simtit-jenata-de-pozele-din-ziua-logodnei-si-a-luat-o-decizie-ce-a-facut-aceasta-tanara-pana-in-ziua_size19

 

Haley si iubitul ei din liceu s-au logodit in vara anului 2015 , dar a refuzat sa faca public evenimentul pe retelele de socializare pentru ca simtea ca trupul sau a fost asaltat de kilogramele in plus. Tanara nu a fost insa deprimata prea mult si a decis repede ca trebuie sa isi schimbe stilul de viata.

Dieta a fost elementul care a ajutat-o cel mai mult in acest proces de transformare. Timp de 15 luni a reusit sa isi schimbe stilul de viata si a reusit sa scape de 50 de kilograme.

Tanara a declarat pentru People Magazine ca a reusit sa prinda atat de multa increderea in ea dupa slabire incat s-a casatorit intr-o rochie de mireasa tip sirena, la care inainte nici macar nu visa.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *