v Dupa ce si-a marit sanii de mai multe ori, si-a facut curaj si si-a bagat si un piercing intr-un sfarc. E ingrozitor ce-a patit femeia dupa ce a facut asta – stiri-virale.com
loading...

Dupa ce si-a marit sanii de mai multe ori, si-a facut curaj si si-a bagat si un piercing intr-un sfarc. E ingrozitor ce-a patit femeia dupa ce a facut asta

Nikki Belza, o chelnerita de 33 de ani, a cheltuit aproape 20.000 de dolari pe operatii de marire a sanilor, de cand a devenit majora.

pizap-com14765502058231

In plus, la inceputul acestui an si-a facut si un piercing intr-un sfarc.

Totul a decurs normal pentru o scurta perioada de timp, pana cand si-a smuls accidental inelul metalic. In primele luni dupa accident nu a simtit nimic deosebit iar rana dadea semne de vindecare.  Apoi, intr-o zi, s-a trezit cu dureri ingrozitoare.

A ajuns la spital cu febra de 40 de grade iar doctorii au descoperit ca sufera de o infectie cu un streptococ pe care l-a contactat de la sotul ei, ce fusese racit in urma cu cateva saptamani. Infectia i-a declansat o septicemie, o forma aproape fatala de otravire a sangelui. Din fericire, chirurgii au reusit sa o salveze indepartandu-i un implant mamar.

“Eram sigura ca o sa mor. Stiam ca operatia imi va salva viata, dar cand m-am trezit n-am putut sa imi privesc pieptul. Acum, aproape ca m-am recuperat, de abia astept sa imi pun implanturi noi”, a marturisit ea.

Iata cum arata tanara inainte de incident:

media_147654001135542300

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *