ȘOCANT: mama își îmbată copilul de 13 ani zilnic. Motivul te va cutremura

imbata-forta

 

Un caz care a șocat întreaga lume.

 

Într-un mic orășel din China mai mulți vecini au descoperit o practică ciudată utilizată de doi părinți care aveau o fată de 13 ani, bolnavă de paralizie cerebrală congenitală.

Datorită afecțiunii de care suferea, fetița suporta mereu dureri cumplite, fără oprire. Deși este incredibil, chiar așa s-a întâmplat, părinții își doreau foarte mult să își ajute fiica, dar singurul lucru care funcționa era alcoolul.

Acesta este motivul pentru care, în fiecare seară, cei doi îi dădeau fetei care mai avea puțin și urla de durere, să bea un pahar de alcool.

Din nefericire, organismul micuței se obișnuise cu acest tratament, iat părinții erau mereu obligați să mărească din ce în ce mai mult doza pe care o dădeau fetei zilnic. De câte ori nu primea doza mărită, fata lor devenea mult mai agitată.

Cei doi părinți știu că pe termen lung ceea ce fac ei va avea rezultate mai degrabă negative asupra coprului fetei lor, dar ei spun că nu au de ales fiindcă le lipsesc banii de care au nevoie pentru a cumpăra calmante.

Sursa: kanald.ro

loading...

Lasă un răspuns