v IATA ce se întamplă cu „ORGANUL”după un S@X ORAL! Vei fi UIMIT!!! – stiri-virale.com
loading...

IATA ce se întamplă cu „ORGANUL”după un S@X ORAL! Vei fi UIMIT!!!

sex20-200x300

IATA ce se întamplă cu „PENISUL”după un S@X ORAL! Vei fi UIMIT!!!

Deși multora le repugnă ideea de a face s3x oral partenerului, specialiștii recomandă practicarea lui întrucât are doar efecte benefice. Mărește penißul și întărește erecția organului s3xual.

Stimularea 0rală a penißului duce la mărirea lungimii acestuia. Asta au stabilit se3ologii după mai multe studii de caz.

Se3xul oral face ca penisul să „crească” mai mult şi mai repede. În urma sexului oral lungimea penisului se măreşte semnificativ mai mult decât în urma unei erecţii obişnuite.

Așadar dacă vrei să ai o erecție de zile mari și să ți se mărească și lungimea penißului, convinge-ți partenera de sex să îți facă s3x 0ral.

Dacă nu te masturbezi câteva zile, vei avea parte de o erecție de calitate întrucât presiunea sanguină din penisul lui va fi mult mai mare în momentul erecţiei.

În timp ce sexul oral te ajută, fumatul, alcoolul și lipsa somnului te face impotent.

Majoritatea bărbaţiilor tineri care suferă de disfuncţie erectilă  au fumat sau au consumat alcool regulat. Aşadar, mai puţine petreceri, mai multe erecţii!

Lipsa de somn nu afectează doar apetitul sexual, ci întrerupe şi ciclul normal de erecţii care apar în timpul nopţii astfel că vei avea probleme în dormitor.

Lipsa de intimitate în timpul unui contact sexual poate să cauzeze probleme când vine vorba de erecţie.

Bărbaţii care suferă de obezitate au un nivel mult mai scăzut de testosteron, iar acest lucru afectează, în mod evident, şi activitatea sa sexuală.

Deși este un mijloc de protecție pentru sarcinile nedorite și pentru a împiedica transmiterea de boli sexuale, prezervativul poate fi dușmanul erecției. Un studiu recent a descoperit faptul că unii bărbaţi chiar suferă din cauza prezervativelor care le pot provoca anumite probleme în ceea ce priveşte erecţia.

Cu erecția nu e de joacă, întrucât nu apare la comandă și lipsa ei face ca bărbatul să nu fie satisfăcut pe deplin s3xual.

sursa:recentnews.ro

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *