v Dacă ai aceste trăsături, ești mai inteligent decât majoritatea populației – stiri-virale.com
loading...

Dacă ai aceste trăsături, ești mai inteligent decât majoritatea populației

daca-ai-trasaturile-astea-1024x853

 

Sunt multe aspecte care fac o persoană inteligentă. Desigur, există calităţi ale personalităţii noastre care ne fac mai inteligenţi ca alte persoane. Aceste calităţi sunt dobândite prin învăţare, prin experienţa vieţii.

Şcoala nu are legătură cu cât de inteligenţi suntem. Da, poţi avea note de 10 la şcoală, dar oare ai calităţile necesare pentru a aluneca frumos prin viaţă?  Dacă ai cel puţin una dintre trăsăturile menţionate mai jos eşti mai inteligent decât mulţi scrie unica.ro

Eşti introvertit!

Această trăsătură spune mult despre personalitatea cuiva. Înseamnă că tu cunoşti şi înţelegi atât de bine lumea din jurul tău încât alegi să nu te identifici cu ea. Un studiu făcut de The Gifted Development Center a arătat că 60% dintre copii supradotaţi sunt introvertiţi. Studiul a arătat că aceşti copii reuşesc să îi depășească pe extrovertiţi la toate testele de inteligenţă.

Ai simţul umorului!

Simţul umorului este o trăsătură dominantă a celor mai inteligente persoane din lume. Persoanele care fac glume pe loc înţeleg şi analizează grupul în care fac glumele respective într-un timp record. Astfel, o persoană inteligentă poate să-şi facă loc în orice grup.

Ești stângaci!

Există studii care demonstrează că persoanele stângace sunt mult mai creative decât cele dreptace. Oamenii de știință au putut demonstra faptul că stângacii au și o memorie excelentă, rezolvă probleme repede și o gândire critică ceea ce îi face foarte inteligenți.

Ești pasăre de noapte!

Oamenii care tind să adoarmă mult mai târziu decât majoritatea ajung să câștige mai mulți bani decât cei care preferă să se trezească devreme. Păsările de noapte nu îți fac griji pentru a doua zi pentru că sunt capabile să inoveze și să rezolve probleme prin inducție.

Ești cel mai mare dintre frați!

Dacă ești primul născut din familia ta ai toate șansele să fii cel mai inteligent dintre frații tăi. Din cauza faptului că ai primit toată atenția ca bebeluș îți aduce beneficii mentale și te ajută să vezi lumea cu alți ochi. Ca frate/ soră mai mare ai tendința să joci rolul de mentor sau profesor pentur frații tăi mai mici.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *