Suferea de o boală gravă şi nu mai avea nicio şansă. “Am renunţat la un aliment şi m-am vindecat”

fibroza_chestica_zahar_47498200

 

Jessica Bean, o tânără de 28 de ani din Australia spune că dieta fără zahăr a salvat-o de la moarte. Femeia suferă de fibroză chistică, o boală gravă care afectează plămânii și pancreasul, încă de la naștere, iar la 21 de ani era pe punctul de a muri. Un fotograf a convins-o să renunțe la zahăr și de atunci viața i s-a schimbat în bine.

 

Fibroza chistică este o boală ereditară care face ca mucusul din organism să devină gros şi lipicios. Acest mucus asemănător lipiciului se acumulează în diferite zone ale orgnismului afectând multe organe, în special plămânii şi pancreasul. Persoanele cu fibroză chistică pot avea probleme grave de respiraţie, alimentaţie, digestie, creştere şi dezvoltare.

Jessica suferă de această boală de la naștere, iar la 21 de ani a ajuns în stare gravă la spital, luptându-se pentru viața ei. Acum sărbătorește un an de când a decis să renunțe la zhăr și de când viața i s-a schimbat neașteptat.

”Întotdeauna a trebuit să am o dietă bogată în calorii deoarece ard multe calorii chinuindu-mă să respir din cauza bolii mele. De obicei, mănânc în jur de 4000 de calorii pe zi, o cantitate de două ori mai mare decât e normal pentru o femeie sănătoasă și mă bazam pe ciocolată și alte produse dulci pentru caloriile în plus”, a spus tânără pentru dailymail.

De asemenea, Jessica trebuie să ia 40 de pastile zilnic ca să-și țină boala sub control.

Sursa: doctorulzilei.ro

 

loading...

Lasă un răspuns