MINUNEA Lui Dumnezeu: „Ni s-a spus să facem avort, copilul se va naşte fără…” Ce a urmat apoi:

avort

După ce medicii le-au spus că bebelușul lor nu va fi sănătos, Dumnezeu a făcut o minune!

Un tătic fericit din Irlanda de Nord a declarat că fiul său i-a uimit pe medici după ce s-a născut întrucât aceştia îi avertizaseră pe părinţi că au identificat mai multe afecţiuni ale fătului încă din viaţa intrauterină.
Doctorii din Australia, acolo unde s-a stabilit cuplul, le-au spus celor doi că micuţul se va naşte fără splină, cu o malformaţie pe inimă şi că nu va supravieţui mai mult de o săptămână.
Deşi au primit avertismente la fiecare control medical că ar trebui să întrerupă sarcina, Cindy şi Liam Glass au decis să lase totul în seama lui Dumnezeu, amândoi fiind membri ai Bisericii The Edge din Adelaide.
În ciuda pronosticurilor sumbre, femeia a născut un băieţel, pe care l-au numit David Hope Glass. Acesta şi-a petrecut primele ore din viaţă la terapie intensivă. Deşi nu avea splină, sistemul său digestiv era sănătos. Doctorii au admis că puseseră un diagnostic greşit fătului în acest aspect.
Din păcate David are o problemă la inimă, o ecografie arătând că acest organ are două camere în loc de patru. Chiar şi aşa, şi medicii şi părinţii s-au mai liniştit când au aflat că nu este vorba de sindromul DiGeorge.
Tatăl a declarat că nu prea s-au bucurat de sarcină după primele săptămâni pentru că primeau constant veşti proaste, dar au continuat să se roage şi la fel au făcut şi ceilalţi membri ai parohiei.
Doctorii programaseră o operaţie lui David, însă au constatat că nu mai este nevoie de ea, iar acum estimările lor sunt că dacă va continua să progreseze în acelaşi ritm, probabil va duce o viaţă normală, potrivit Belfast Telegraph.
sursa: ortodoxia.rol.ro
loading...

Lasă un răspuns