Profeţia unui indian care susţine că România va stăpâni lumea: un om din Bucovina pare a fi alesul mileniului

Profetul indian Gupta Swami a prezis că din zona Bucovinei va răsări cea mai puternică personalitate politică a mileniului, care va fi mântuitorul omenirii. Gupta Swami este recunoscut în lume ca prezicător şi clarvăzător, el fiind cel care a prezis căderea lui Gorbaciov, prăbuşirea navetei spaţiale Columbia, sfârşitul comunismului în România şi execuţia soţilor Ceauşescu.

profet

În anul 2004, Gupta Swami, un indian, doctor în istoria religiilor, cunoscut în întreaga lume ca şi prezicător, a fost în vizită în România. Deşi în ţara noastră, numele Gupta Swami nu este cunoscut mai de nimeni, profesorul indian este celebru nu numai în India, ci pe întregul glob datorită profeţiilor sale.

De-a lungul timpului, indianul a prezis că  prăbuşirea Uniunii Sovietice, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, precum şi execuţia cuplului Ceauşescu. Mai mulţi conducători de stat din întreaga lume au apelat la Gupta Swami cu privire la ce se va întâmpla în viitor.

Există o legendă conform căreia în anul 1983, după ce a prezis sfârşitul soţilor Ceauşescu, indianul ar fi fost obligat să părăsească teritoriul României, unde se afla în vizită. Acesta s-a întors în ţara noastră 20 de ani mai târziu, alegând să viziteze Bucovina. În timp ce se afla în nordul României, Gupta Swami a făcut mai multe preziceri care mai de care mai interesante.

„Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început. Am venit astfel să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare”, declara la acea vreme profetul indian.

Gupta Swami s-a arătat impresionat de mănăstirile din Bucovina şi a ţinut să anunţe că în viitor de pe aceste meleaguri se va ridica un om ce va opri decăderea României şi va transforma ţara noastră într-una dintre cele mai puternice state de pe glob. Profetul indian a mai spus că sub conducerea bucovineanului, România va avea cea mai mare înflorire economică.

Indianul Gupta Swami a explicat şi cum va reuşi ţara noastră să devină o putere mondială. Conducătorii statului român vor beneficia de experienţa acumulată de militarii români, ce au luptat pe fronturile din afară. Profetul a mai explicat că România va avea un rol foarte important în soarta lumii, totul culminând cu cel de-al III-lea şi ultimul război mondial. Gupta Swami a prezis că după terminarea acestui război, România şi India vor deveni unele dintre cele mai importate state la nivel mondial, însă cei mai importanţi poli ai dezvoltării vor fi ţări precum Franţa, Rusia, Grecia sau Japonia.

sursa:adevarul.ro

 

loading...

3 comentarii la „Profeţia unui indian care susţine că România va stăpâni lumea: un om din Bucovina pare a fi alesul mileniului

  • 25/06/2016 la 14:36
    Permalink

    n-as crede ca e gogomanie. dupa unirea bisericii ortodoxe cu cea catolica, apoi aderarea islamului intr-o religie unica era clar ca din romania iese anticristul. interesul vaticanului pentru romania e halucinant. ne considera deodata limba cea mai veche, vor sa renunte inclusiv la papalitate pentru unire, interesul pentru bucegi, calculele proportiei de aur ale zonei bucegi, cultura cea mai veche descoperita, catedrala mantuirii neamului si nu in ultimul rand apocalipsa lui ioan care ne vorbeste clar despre falsii evrei, zionisti, masonerie si illuminati. ~piatra pe care au nesocotit-o ziditorii a ajuns in capul unghiului~.

  • 30/05/2016 la 22:43
    Permalink

    …pe bune ,acum ,cinstit vorbind citind acest articol spun:ca nu am m-ai citit o asa gogomănie ,dar pe de alta parte mă m-ai gândesc :nu stii ce faci peste o ora darămite ce se v-a I tâmplă în câțiva ani.oare s-a aibă indianul dreptate??

Lasă un răspuns