Condamnată la puşcărie pe viaţă că şi-a ucis fiicele! Motivul ireal al femeii

Samira Lupidi, o mamă de origine italiană care locuia în Marea Britanie, a fost condamnată la închIsoare pe viaţă după ce şi-a înjunghiat mortal cele două fetiţe în vârstă de 17 luni şi 3 ani. Femeia suferea de depresie şi psihoza.

 _89640872_89640871 (1)

Crima s-a produs la un centru care le adăposteşte pe femeile victime ale violenţei domestice. Femeia în vârstă de 24 de ani, care nu se integrase foarte bine în nouă să ţară de reşedinţa, a ajuns acolo după ce l-a acuzat pe tatăl fetiţelor, în vârstă de 31 de ani, că i-ar fi tras o palmă. Acuzaţia s-a dovedit în final a fi falsă, îngrijitorii de la adăpost negăsind urme ale violenţelor pe corpul femeii, conform BBC

În timpul unei discuţii aprinse la telefon cu partenerul său, Samira a înjunghiat-o de nouă ori pe Jasmine, în faţă surorii ei mai mari, care “plângea cum n-a mai plâns vreodată” după cum a declarat chiar mama la proces, după care a făcut acelaşi lucru şi cu Evelyn.

Se pare că femeia şi-a motivat gestul abominabil prin faptul că de teamă să nu-şi piardă fetele, le-a omorât pentru a nu ajunge în grijă tatălui lor: “Dacă eu nu le pot avea, atunci nici el să nu le aibă.”

După doar 90 de minute de proces, un juriu format din 12 persoane a găsit-o vinovată pe Samira şi a condamnat-o la închisoare pe viaţă.

fetite-ucise

loading...

Lasă un răspuns