Cainele unei familii a inceput dintr-odata sa planga si sa fie agitat. Ce au descoperit apoi este cu adevarat impresionant

Cainele unei familii din Statele Unite a simtit, dintr-odata, ca fetita in varsta de 4 ani nu este in siguranta. Aceasta sufera de diabet si se afla, in acel moment, la gradinita.

 caineSurprinzator este faptul ca patrupedul a simtit pericolul de la aproximativ 8 km distanta.

In momentul in care Hero, cainele familiei din Utah, a simtit ca fiica stapanilor sai se afla in pericol, a inceput sa fie foarte agitat si sa planga. Michelle, mama lui Sadie, spune ca labradorul nu se comporta niciodata astfel, fiind un caine foarte linistit si cuminte.

“In mod normal, este un catel foarte tacut, care nu obisnuieste sa se planga. De data aceasta, a inceput sa schelalaie si nu se mai putea opri”, declara femeia pentru KUTV.

Gandindu-se ca fiica ei sufera de diabet, Michelle a banuit ca Hero a simtit ceva in legatura cu fetita. Femeia a apelat telefonic gradinita la care merge Sadie, pentru a verifica daca aceasta este in regula.

61798608

Cand a vorbit cu personalul gradinitei, i-a rugat pe acestia sa verifice nivelul glicemic al fetitei. Acesta era in limitele normale, dar a scazut periculos de mult in urmatoarea jumatate de ora.
Parintii fetitei ii multumesc cainelui, pentru ca acesta i-a alertat in timp util de pericolul in care se afla copilul. “Suntem recunoscatori pentru ca il avem pe Hero. El a salvat-o de mai multe ori pe Sadie”, a declarat tatal fetei.

Sursa: Mashable

loading...

Lasă un răspuns