Ce spun degetele de la picioare despre dumneavoastra

Ce+spun+degetele+de+la+picioare+despre+dumneavoastra

Toti cunosc zicala- ochii sunt oglinda sufletului, insa daca vrei sa cunosti mai bine un barbat priveste-i picioarele si degetele.
Cititul personalitatii, in functie de picioare, vine din China si India. Aceasta metoda a fost practicata mii de ani deoarece se crede ca aceasta poate transmite ce se afla in sufletul nostru.

Forma degetelor si caracterul barbatilor

Verificati si comparati imaginile de mai jos
Exemplul 1
Indica o personalitate creativa. Persoanele care au aceasta forma a degetelor sunt foarte inteligente si gasesc intotdeauna solutii creative pentru orice problema. Uneori, din cauza nesigurantei, lasa lucrurile neterminate.
Exemplul 2
Persoanele cu aceasta forma a degetelor sunt energice si au un potential extrem de creativ. Ne putem baza intotdeauna pe aceste persoane.
Exemplul 3
Indica prezenta calitatilor de lider. Principalul obiectiv al acestor oameni este succesul in cariera. Un singur lucru le poate pune probleme…excesul de perfectiune! In trecut, mamele nu isi lasau baietii sa se casatoreasca cu femei care aveau degetul aratator mai mare decat cel mare deoarece considerau ca acestea aveau un caracter dominant.
Exemplul 4
Pentru aceste persoane, cea mai importanta valoare este familia. Aceasta forma indica faptul ca sunt foarte buni ascultatori si se indentifica foarte usor cu oamenii din jur. De cele mai multe ori pun totul la suflet si au foarte mult de suferit.
Exemplul 5
Aici vorbim despre ambitie, insa lipsa de responsabilitate. Un barbat cu aceasta forma a degetelor este extrem de amuzant insa extrem de naiv.
Puteti afla multe lucruri despre un barbat doar daca sunteti atente la degetele lor.
Dumneavoastra ce tip sunteti? Descoperiti si impartasiti cu apropiatii!#
sursa:pentrusuflet.com
loading...

Lasă un răspuns