Dietă rapidă și eficientă cu ajutorul căreia veți pierde 4 kg în doar 7 zile

Această dietă este ușor de preparat, dar și foarte eficientă cu ajutorul căreia veți pierde 4 kg într-o singură săptămână. Ea abundă în ingrediente utile, dovedindu-se rapidă și efectivă.

Confirmed - Lose 10 Pounds in 7 Days

Micul dejun

În primul rând beți un pahar de apă rece cu suc de lămâie pe stomacul gol, pentru eliminarea toxinelor din organism și activarea metabolismului. Mâncați două mere sau două portocale la o jumătate de oră după ce ați consumat apa cu lămâie. De asemenea, puteți consuma un grepfrut mare în loc de mere și portocale. Puteți adăuga o mână plină de nuci, migdale sau alune, nucile care conțin antioxidanți sunt cele mai utile pentru femei, ele curăță organismul de radicalii liberi și activează metabolismul.

Prânzul

Această dietă permite consumul de carne, și respectiv puteți găti carne de pui sau de vițel. De asemenea, ar trebui să consumați 2 pahare de lapte acru.

Gustarea

O salată proaspătă de sezon cu ulei de măsline și foarte puțină sare.

Cina

Ar trebui să luați cina înainte de 6 seara. Aceasta este compusă din două ouă fierte tari plus salată de castraveți sau salată verde cu ulei de măsline și un pic de sare. După 6 seara nu mâncați nimic. Faceți un litru de ceai verde (într-un litru de apă puneți  4 pliculețe de ceai) și beți-l înainte de a merge la culcare.

Acesta este meniul pentru aproximativ o săptămână sau 10 zile, în funcție de numărul kilogramelor pe care doriți să le pierdeți. În 7 zile, ar trebui să pierdeți 4-5 kg. Noi vă dorim succes!

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

 

Sursa:healthyfoodteam.com

loading...

Lasă un răspuns