Beți asta înainte de a merge la culcare și veți reduce grăsimea de pe burtă în cel mai scurt timp

Ați încercat, probabil, multe lucruri pentru a reduce grăsimea abdominală și cu siguranță cele mai multe dintre ele v-au dezamăgit. Ei bine, gata cu dezamăgirile, pentru că am hotărât să vă dezvăluim o băutură uimitoare, care vă va scăpa în cele din urmă de grăsimea corporală și în special de cea de pe burtă în cel mai scurt timp. Consumând nimic mai mult decât un pahar de această băutură, înainte de a merge la culcare, veți elimina acele straturi de grăsime încăpățânate de pe corp și veți obține rezultate minunate într-o perioadă foarte scurtă de timp. Această băutură este foarte ușor de preparat.

minune

Cei mai mulți dintre voi cu siguranță ați luptat cu grăsimea de pe burtă destul de mult timp, așa că știți cât de complicat e să te ocupi de ea. Cu toate acestea, nu trebuie să disperați, deoarece această băutură vă va rezolva în cele din urmă problema dvs. Aceasta vă va ajuta să îndepliniți misiunea dvs. de pierdere în greutate și, în același timp, va elimina excesul de grăsime de pe burtă.

Atunci când dormiți, metabolismul funcționează mai lent decât atunci când sunteți treaz. Esența acestei băuturi este aceea de a stimula de fapt, metabolismul și de a ajuta organismul să ardă caloriile în timp ce dormiți. Nu-i așa că este uimitor?!

În ce mod ingredientele incluse în această băutură ajută la arderea grăsimilor

Castraveții: Includeți castraveții în meniul zilnic, dacă doriți să reduceți grăsimea abdominală. Această legumă este extrem de săracă în calorii, doar 45 de calorii într-un castravete, el are un conținut ridicat de apă și fibre, și mai presus de toate este foarte revigorant.

Pătrunjelul și coriandrul: pătrunjelul și coriandrul sunt plante foarte sărace în calorii, bogate în antioxidanți, vitamine și minerale care ajută la facilitarea retenției de apă, fără a provoca vreo senzație de balonare sau disconfort abdominal.

Lămâia: Lămâile sunt responsabile pentru eliminarea toxinelor acumulate în organism. Aceasta accelerează procesul de topire a grăsimilor, odată ce metabolismul grăsimilor crește, organismul este curățat de impurități.

Ghimbirul: Ghimbirul are capacitatea de a accelera metabolismul, previne constipația și topește excesul de grăsime de pe burtă. Toți compușii din ghimbir acționează în sinergie pentru a preveni supraalimentarea și suflă rapid grăsimea de pe burtă.

Sucul de Aloe Vera: sucul de Aloe Vera conține antioxidanți naturali care ajuta la întârzierea creșterii radicalilor liberi din organism și reduce procesele inflamatorii. În plus, el stimulează rata metabolică, care la rândul său, ajută la consumul de mai multă energie. Acest proces stabilizează și reduce indicele de masă corporală (IMC).

Pregătiți această băutură uimitoare și extrem de energizantă și consumați-o seara, înainte de a merge la culcare. Consumând în mod regulat, veți reduce grăsimea de pe abdomen, în cel mai scurt timp!

Rețetă

Ingrediente

  • 1 castravete
  • o legătură de pătrunjel sau coriandru
  • 1 lămâie
  • 1 lingură de ghimbir proaspăt ras
  • 1 lingură de suc de aloe vera
  • ½ de pahar de apă

Puneți toate ingredientele într-un storcător și amestecați. Consumați băutura chiar înainte de a merge la culcare. Bucurați-vă de un abdomen plat!

Sursa:supertastyrecipes.com

loading...

Lasă un răspuns