Eu plec, “stăpâne”, nu pot fi la nesfârşit proasta din mulţimea de deştepţi

Am cunoscut o gălăgie de oameni în viaţa mea până acum, slabi, puternici, graşi, urâţi frumoşi, proşti, deştepţi, dar o combinaţie mai a naibii decât ce am găsit la tine, nu am mai pomenit. Nu ştiu ce soi de inspiraţie m-a pus să mă mut cu tine, dar ai cuvântul meu că nu credeam că voi trăi o asemenea decepţie. Totul s-a schimbat de atunci şi mi-am demonstrat că 1 an am trăit lângă un papă-lapte deghizat într-un bărbat.

ramai cu prietenii tai

Am fost o proastă. Trebuie să facem mâncare? Nu, trebuie să fac mâncare. Trebuie să facem curăţenie? Nu, trebuie să fac curăţenie. Trebuie să ne călcăm hainele? Nu, trebuie să le calc eu pe toate. Trebuie să organizăm o petrecere? Nu, trebuie să organizez o petrecere la care totul să fie perfect, să nu lipsească nimic şi să fac şi pe servitoarea.

De ce doar eu? Ah, pentru că sunt o proastă şi pentru că tu tot timpul trebuie să faci ceva mult mai important. Fie joci FIFA cu băieţii tăi faţă de care trebuie să te dai şi un pic în spectacol tratându-mă şi mai ostil decât de obicei, fie joci Counter Strike, fie joci WOW, fie bârfeşti cu cele 2 prietene foarte importante, fie trebuie să te duci la fotbal, fie trebuie să vorbeşti cu mama să-i povesteşti ce a zis Ana despre perspectivele tale profesionale. Eu? Sclavă. Atât. Nu ai bifat nici măcar o secundă în care să pari un bărbat pe care să merite să-l iubesc. Aproape că nu am existat.

Tu nu eşti bun de nimic nici dacă te duc pe centură. Când eşti mort, nu ştii că eşti mort, nu te doare că nu mai eşti, sau ceva. Este greu doar pentru ceilalţi… la fel şi când eşti prost.

Toată mizeria asta nu poate continua la infinit, iar faptul că nu mă înşeli, teoretic, nu înseamnă că poţi să mă tratezi ca pe o cârpă. Dispari, neghiobule, să nu-ţi mai simt existenţa vreodată! Şi sper să nu-ţi fi dat idei cu centura. Acolo ai fi mai strâns ca banii de înmormântare a unei bătrânici.

loading...

Lasă un răspuns