O singură cremă şterge toate vergeturile de pe pielea ta! Se prepară în casă în doar câteva minute

Primăvara a venit, iar în scurt timp va sosi şi vara şi vom reveni la ţinutele sumare şi hainele subţiri. Vergeturile şi celulita sunt nişte probleme ale pielii pe care le au foarte multe femei, în special cele care au probleme cu greutatea.

vergeturi

Vergeturile sunt niște depresiuni cutanate, care la început au o culoare de la roz spre violaceu, iar apoi căpăta un aspect alb sidefat. Vergeturile sunt cicatrice liniare vizibile care, deși nu pun probleme medicale deosebite, aduc un prejudiciu estetic important.

Acestea se prezintă sub formă unor zone în care structură cutanata pare “deșirată”, potrivit sanatate.bzi.ro. Vergeturile apar fie în urma unor acumulări excesive de kilograme, urmate de o slăbire drastică, fie după o sarcină.

Există însă soluţii eficiente care te ajută să scapi definitiv de aceste vergeturi. Poţi prepara foarte simplu un unguent chiar la tine acasă şi ai nevoie de doar câteva ingrediente.

Ingrediente:

  •  2 lingură de unt de Shea
  •  2 lingură de ulei de nucă de cocos
  •  2 linguri de ulei de sâmburi de căise
  •  1 lingură de flori de gălbenele (opțional)
  •  ¼ linguriță de rădăcină de ghimbir uscat
  • Mod de preparare:

Se adaugă untul de Shea, uleiul de nucă de cocos și de sâmburi de caise într-un vas de sticlă și se aduce la o temperatură de fierbere prin bain marie. După care se adaugă gălbenelele și pudra de ghimbir și se mai fierb ingredientele timp de un minut. Se strecoară printr-un tifon și se păstrează într-un borcan mic de sticlă. Utilizează acest unguent ori de câte ori este necesar, înainte, în timpul sau după sarcină, dar şi în alte zone cu probleme.

 

loading...

Lasă un răspuns